ELŐSZÖR GONDOLD VÉGIG AZ ALÁBBIAKAT

   

NYELVISMERET

Legalább alapfokon kell beszélned egy idegen nyelvet, hogy tudj jelentkezni. Nem a nyelvvizsgát nézzük, hanem a beszédkészséged a fontos - a nyelvtudásod kint úgyis erősödik majd. Minél több nyelven beszélsz, annál több munkalehetőséged lesz. Tovább..

KÖLTSÉGVETÉS

Fontos, hogy ismerd a részvételhez szükséges kezdőtőkét, és megtaláld a pénztárcádnak megfelelő lehetőségeket. Mindig vannak minimális befektetést igénylő programok, illetve diákként több támogatással is élhetsz, amiről kérdezd kollégáinkat. Tovább..

DÁTUMOK

Fontos hogy tisztában legyél vele, hogy mettől-meddig tudsz munkát vállalni. Ha az iskolád határidőket szab meg, akkor ennek a jelentkezés előtt járj utána. Akár hónapokkal előre is jelentkezhetsz, így biztosíthatod a helyed bármelyik programon. Tovább..

CÉLTERÜLET

Gondold végig, hogy az elérhető országok közül melyik vonz igazán. Szűkítheted a célterületeket (pl. egy szigetet vagy régiót választasz), de ezzel csökkented a lehetőségeidet is. Vagy lehetsz nyitott több területre is, így az esélyeid is sokszorozódnak. Tovább..

Ha szeretnéd áttanulmányozni az összes lehetőséget, akkor lépj tovább a PROGRAMOK TÁJÉKOZTATÓJÁRAHOGYAN TÖRTÉNIK AZ ELHELYEZÉS?

        

Döntsd el, melyik program és ország érdekel

Gondold végig, hogy mennyit voltál már otthontól távol, utaztál-e repülővel, milyen messze akarsz menni. Mérlegeld a célország kulturális különbségeit és eltérő szokásait. Vesd össze a költségeket és a juttatásokat is.

Akárhová is mész, más lesz, mint otthon. De ne feledd, hogy ha nem érzed jól magad, akkor bárhonnan haza tudsz jönni, amikor csak szeretnél.Beszéld meg velünk a felmerülő kérdéseidet

Bármilyen apróságról is legyen szó, tisztázd velünk még a jelentkezés előtt. Olvass el minden információt és blogbejegyzést, és szedd listába az összes kérdést, amire nem találtál választ.

Ne feledd, nincsenek buta kérdések, mi sem szeretjük a kérdőjeleket és az ügyfélszolgálatos munkatársaink dolga az, hogy mindenben segítsenek. :)

Egyeztesd terveidet a szüleiddel és barátaiddal

Nincs is rosszabb annál, amikor kezedben a szerződés és a szüleid közlik, hogy nem támogatják anyagilag a terveidet.. vagy a párod mégsem akar veled menni. Jelentkezés előtt beszélj minden érintettel, hogy nyugodtan vághass bele a külföldi munkába.

Ha szeretnél barátoddal/barátnőddel együtt dolgozni, erre is van lehetőség, csak jelentkezzetek együtt.


Különítsd el a programhoz szükséges pénzt

Számold ki mennyi pénzre lesz szükséged a programdíjhoz és az utazáshoz. Ehhez add hozzá a költőpénzed az első fizetésig. Alaposan tervezd meg a pénzügyeket (ebben szívesen segítünk) és akkor nem érhet semmi meglepetés.

A jelentkezéshez nem szükséges a teljes összegnek meglennie, mivel előre nem kell fizetned semmiért.

Készítsd össze az összes szükséges iratot

Készítsd elő az önéletrajzodat (általunk megadott szempontok alapján), egy igazolványképet, ami az önéletrajzodba fog kerülni és egyúttal a profilképed lesz, valamint elegáns egész alakos fotót.

Jó minőségben szkenneld be a személyidet, útleveled, EHIC kártyádat, referenciáidat, nyelvvizsgádat is.


Regisztrálj a del REY International rendszerébe

Az Ügyfélportálon keresztüli regisztrációhoz olyan e-mail címet használj, amit később rendszeresen tudsz ellenőrizni.

Pontosan add meg az adataidat - ügyelj arra, hogy a hivatalos neved használd, ami az irataidban is szerepel. Igazold vissza a regisztrációt e-mailben és el is készült a felhasználói fiókod.

Készítsd el a profilodat, amit a hotelek böngésznek majd

Lépj be az Ügyfélportálon keresztül (képernyő jobb felső sarka) és a megjelenő utasításokat követve készítsd el a profilodat.

Bármelyik adatodat tudod később módosítani. Ide tölts fel minden olyan dokumentumot (pl. referencia, motivációs levél), ami pluszt ad a pályázati anyagodhoz.

Várd meg munkatársaink jóváhagyását

Ha a profilod megfelelően ki van töltve, akkor a munkatársaink jóváhagyják, majd megkapod a jelentkezési díj számláját.

Ha ezt rendezted, a profilod aktív lesz, és onnantól látnak a hotelek (és munkaajánlatot küldhetnek) és te is tudsz bármelyik neked tetsző ajánlatra jelentkezni.

Böngéssz az ajánlatok között és jelentkezz a legjobbakra

Csak azokra az ajánlatokra jelentkezz, ahová megfelel a nyelvtudásod és a dátumaid. Nincs maximalizálva, hogy hány helyre jelentkezhetsz, így böngészd naponta az ajánlatokat és csapj le mindenre, ami tetszik.

Az Ügyfélportálon követheted, hogy melyik ajánlatokra jelentkeztél, és a jelentkezéseid milyen státuszban vannak (elutasítottak, függőben van, munkaajánlatot kaptál).

Döntsd el, hogy elfogadod-e a kapott munkaajánlatot

Ha nem, semmi gond - türelemmel várnod kell a következőre. Azonban vedd figyelembe, hogy 3 db munkaajánlatnál többet nem utasíthatsz el - utána többet nem fogsz kapni.

Amennyiben elfogadsz egy munkaajánlatot, akkor e-mailben kapod meg a további instrukciókat és kitöltendő iratokat, valamint csak ilyenkor kell rendezni a programdíjat is.

A megadott határidőig rendezd a papírmunkát

Az iratok aláírására és leadására típustól és programtól függően 1-3 napod van. Ha szakmai gyakorlatos vagy, akkor az iskolai igazolások és aláírások rendezésére hosszabb idő áll rendelkezésedre - de a szerződéseket alá kell írni pár napon belül. 

Vedd komolyan a határidőket, mert ha nem készülsz el a hotel által megadott időpontig, akkor törölnek a programból és nem jelentkezhetsz újra sehová.

Tervezd meg és jelentsd le a kiutazást

Munkatársaink hasznos tanácsokkal látnak el, hogy minél olcsóbban és egyszerűbben meg tudd szervezni a kiutazásodat. Akár a repülést, akár a busz + hajó kombót választod, nem lesz nehéz dolgod.

A lefoglalt repülőjegy adatait rögzítened kell majd az Ügyfélportálon, mi pedig lejelentjük azt a hotelnek. Cserébe ők visszaküldik az információt, hogy hogyan jutsz majd el hozzájuk.


VEDD FEL A KAPCSOLATOT A TÖBBIEKKEL ÉS KÉSZÜLJ A NAGY KALANDRA!

 

Legnépszerűbb célterületek

Közel Afrika partjaihoz, olyan gyönyörű szigetek és latinos kalandok várnak, amiről a legtöbben csak álmodozhatnak.

Égszínkék tenger és vakítóan fehér épületek várnak. Ha egy felejthetetlen, igazi görög nyárra vágysz, 2017-ben itt a helyed!

Igazi spanyolos hangulat és a szieszta világa cár a déli partszakaszokon, vagy a Baleár-szigeteken. Ha egy forró nyárra vágysz, itt a helyed!