ELŐSZÖR GONDOLJÁTOK ÁT AZ ALÁBBIAKAT

  

DÁTUMOK
- egyeznetek kell

Nagyon fontos, hogy ha együtt akartok munkát vállalni, akkor legyen egyforma a kezdődátumotok. Ha valamelyikőtök hosszabban akar maradni, az nem lesz probléma, de kezdenetek egyszerre kell.

Ha valamelyikőtöknek változik a kezdő-, vagy végdátum, akkor mind a kettőtöknek módosítani kell a profilját az Ügyfélportálon!

CÉLTERÜLET
- egyeznetek kell

Meg kell egyeznetek nemcsak abban, hogy melyik országokba jelentkeztek, hanem egyeznie kell az országokon belül területi preferenciának is.

Sajnos a rendszerünk (bár nagyon intelligens), a "nekem mindegy hová és mikortól, csak Katival mehessek" kívánságokkal nem nagyon tud mit kezdeni. ;)

PROGRAMOK
- nem kell egyeznetek

Ha barátod szakmai gyakorlati helyet keres, te pedig már nem vagy diák, akkor is jelentkezhettek együtt - megtudjuk oldani, hogy egy szállodában dolgozzatok.

Ez mindaddig így működik, amíg valamelyikőtök főállást szeretne - arra sajnos csak szóló jelentkezőként lehet esély.

POZÍCIÓK
- nem kell egyeznetek

Nem kell ugyanarra a pozícióra jelentkeznetek, nyugodtan megjelölhettek eltérőeket is. A legtöbb hotelben egyszerre többféle pozíció van szabadon, így lesz miből válogatni.

Azt azonban vegyétek figyelembe, hogy a műszakbeosztásotok nem biztos, hogy egyforma lesz - még akkor sem, ha ugyanabban a pozícióban dolgoztok.

Ha szeretnéd áttanulmányozni az összes lehetőséget, akkor lépj tovább a PROGRAMOK TÁJÉKOZTATÓJÁRAMILYEN LEHETŐSÉGEK VANNAK?

   

BARÁTSÁG/TESTVÉREK

Fiú-fiú vagy lány-lány felállás, vagy egyező vezetéknév. :) Ez a három variáns probléma nélkül megoldható - mert össze tudjuk hangolni az elvárásaitokat a hotelek nyújtotta lehetőségekkel.

Fiú és lány baráti páros esetében nem fogjuk tudni megmagyarázni, hogy ti csak barátok vagytok, így "couple"-ként fognak kezelni benneteket - sok lehetőségtől így eleve eleshettek.

PÁRKAPCSOLAT

Így is sikeresen meg tudjuk oldani az elhelyezéseteket, de ehhez az kell, hogy ne legyen sok extra kívánságotok.

Tudomásul kell azonban vennetek hogy sok szálloda nem fogad párokat, Hotelanimation/Employment programra így nem is lehet jelentkezni, és garantálni sehol nem fogjuk tudni, hogy egy szállásotok lesz és ugyanolyan munkabeosztásotok.

BARÁTI TÁRSASÁGOK

Maximum három embert tudunk együtt elhelyezni, egy szállodában garantáltan. Azonban így is nehezebb a dolgunk, ezért figyeljetek arra, hogy a lehető legnyitottabbak maradjatok a célállomás és a pozik tekintetében.

Ha háromnál többen vagytok, és mindenképpen együtt akartok menni, akkor programdíj felár ellenében vállaljuk, hogy levadásszuk nektek a hotelt.

SZABÁLYOK, AMIKET BE KELL TARTANOTOK

Egy időben regisztráljatok

Minél korábban adjátok meg az Ügyfélportálon egymás adatait, annál előbb kapcsol össze benneteket a rendszer. 

Óvatosan a variálással

Regisztrációs után összeállni/szétválni problémás lehet. Ilyenkor ne felejtsd el törölni azokat a jelentkezéseket, ahová egyedül nem akarsz menni.

Ugyanarra jelentkezzetek

Ha valami megtetszik, akkor legyetek biztosak benne, hogy mind a ketten jelentkeztetek rá. A munkaajánlat ID-jának összevetése segít majd ebben.

Mindketten jelezzetek vissza

Ha munkaajánlatot kaptok, nagyon fontos, hogy mind a ketten és mindketten IDŐBEN jelezzetek rá vissza. 

Együtt foglaljatok

Mielőbb foglaljátok le a jegyeket és rögzítsétek a rendszerben a kiutazás infóit. Ha valamelyikőtök elfelejti, szerződéstörlés lehet a vége.

A magánélet privát

Összeveszést, egymás hajának tépését, szakítós és féltékenységi jelenteket munkahelyen kívül kell hagyni, mert elbocsáthatnak miatta.

Eltérő beosztás

Számolnotok kell rá, hogy előfordulhat, hogy külön műszakan fogtok dolgozni, nem egyszerre lesz szabadidőtök és lehet hogy más szobában lesztek. 

A szerződésetek nem közös

Ha valamelyikőtöknek távoznia kell valami miatt a munkahelyről (baj otthon vagy elbocsátás), a páros másik felét köti a szerződés továbbra is.

Ha többen vagytok, mint 3 fő, akkor regisztráció előtt egyeztessetek velünk a lehetőségekről! KAPCSOLAT