UGYE-UGYE IGAZUNK VOLT,
HOGY KINT MÉG A NAP IS SZEBBEN SÜT? :)

Köszönjük, hogy ismét a del REY csapatát választod,
és üdvözlünk az ismétlőink népes táborában!


Lássuk mi minden vár rád ismétlőként:

Kiemelt figyelem

Innentől elsőbbséget élvezel majd, ha valahová jelentkezel, mert tudni fogja a szálloda, hogy ismétlőnk vagy, és ezt mindig értékeli. Mi is külön figyelmet fordítunk rád és az igényeidre.

VIP ajánlatok

Olyan kiemelt munkaajánlatokra is pályázhatsz, melyeket csak ismétlőink számára teszünk elérhetővé, az újoncok nem jelentkezhetnek rájuk. Vagy esetenként a te fizud magasabb lesz.

Segíthetsz az újoncoknak

Van odakint valaki, akinek pont a te élményeid megismerése lesz a lökés ahhoz, hogy belevágjon a saját kalandjába. öbbféleképpen tudsz neki segíteni!

Szuper kedvezmények

Ezerféle módon csökkentheted a költségeidet ismétlőként, vagy akár a teljes programdíjat elengedjük, amikor legközelebb kiutazol. Sőt, még akár a költőpénzed is álljuk! 

Imétlőként minimum 20.000 Ft-os programdíj kedvezényre leszel jogosult! OLVASD EL HOGYAN

Oszd meg a tapasztalataidat az újoncokkal 

Emlékszel még rá, milyen hálás voltál minden plusz infóért, amikor először jelentkeztél hozzánk? Hogy mennyit segített a döntés meghozatalában?
Megörültél neki, ha új élménybeszámoló bukkant fel az oldalon, vagy el tudtál kapni valakit az iskolád folyosóján, aki már volt velük külföldön.. Ezek nélkül sokszor nehéz belevágni, mégiscsak külföldi munkáról van szó, idegen országról, nagy távolságokról..

Szép dolog, hogy a del REY minden hivatalos infót a rendelkezésere bocsátott, de nem lett volna jobb olyantól is megerősítést kapni, aki saját bőrén tapasztalta meg a Work Experience vagy Internship programot? 

Gondolj arra, hogy anno neked mekkora segítség volt/vagy lett volna egy veled egykorú résztvevőnk élményeit és tanácsait olvasni – segített volna a döntés meghozatalában, hogy jelentkezz-e a programra és hasznos tudással vértezett volna fel, hogy előre tudj számolni a nehézségekre is. Mert azok bizony tudjuk, hogy mindig lesznek.

Arra kérünk, hogy segítsd tapasztalatataiddal az újoncokat - erre számtalan formában nyújtunk lehetőséget.

Segíts, hogy valaki meg merje lépni ugyanazt, amit Te is! :) 


Mondd el a saját történeted

Nem kell ferdíteni, felmagasztalni, lehúzni egyetlen helyet és munkát sem. Az élményeidre és véleményedre kíváncsiak a fiatalok, legyen az jó vagy rossz, hiszen bizonyítottad, hogy igen is jól érezted magad.  

Azt gondold át, hogy aki majd olvassa, az még zöldfülű, lehet hogy életében az országot sem hagyta el és meglehet, hogy fél is az egésztől.. Esetleg mutatnia kell majd valamit a szüleinek, hogy kapjon pénzt a költségekre. Tehát ő még nem tudja azt, amit te már igen!

Az élménybeszámolót leadókat pedig 50 GBP programdíj kezvezményben részesítjük, így jóval lejjebb faraghatod a kiadásaidat, ha ismét neki szeretnél vágni egy programnak. 

Ha pedig a teljes költségedet szeretnéd megkeresni előre (vagy utólag) a történeted megosztásával, arra is lehetséget nyújtunk! 

A hogyanra a pontos választ itt találod:   Élménybeszámoló írása


Blogolj és írj bármiről, ami segít másoknak

Főleg az alábbi témákban várjuk az írásaidat alkalomszerűen, vagy akár rendszeresen is:

 • jótanácsok a kiutazóknak
 • országspecifikus tapasztalatok
 • pozícióleírások és beszámolók
 • szórakozóhelyek/kikapcsolódási lehetőségek ajánlása a célországokban
 • lelkizős témák (honvágy, internatonal love, emberi kapcsolatok)
 • a jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos iránymutatások
 • hotelek/települések bemutatása

Írásaidat pár napon belül átnézzük és meg is jelentetjük az oldalon. A cikkekért/blogbejegyzésekért nem tudunk kedvezményt adni, de akit rendszeresen olvasnak, azt tudjuk honorálni.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor írj nekünk az lili@dri.hu címre.

Csatlakozz Területi Képviselőinkhez

Mióta hazajöttél, kérdezték már meg tőled, hogy milyen volt? Faggattak már arról, hogyan tudnának ők is jelentkezni és kiutazni oda, ahol te is voltál?Irányítottál már hozzánk ismerőst, akinek küföldi tervei voltak?

Ha a válaszod igen, akkor a Területi Képviselőink csapatában a helyed! 

Segíts másoknak, mesélj az élményeidről oszd meg a tapasztalataidat - hiszen hazaérkezésed után egyébként is ezt csinálod (ebben biztosak vagyunk ;).

Mi a legjobb ebben?

 • Rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg.
 • Kiélheted segítő hajlamaidat, hiszen nincs is jobb, mint "átadni a tudást".
 • Megtudod keresni a következő utadra a költőpénzt, sőt, ennél akár sokkal többet is - hiszen szuper bónuszkonstrukciót állítottunk össze nektek!
 • Minden információt és háttéranyagot biztosítunk neked.
 • Ha szeretsz szerepelni, akkor tiéd lehet a mikrofon a tájékoztató előadásokon és jöhetsz velünk bármelyik Börzére, Expóra akár itthon, akár külföldön.
 • Az iskoládban lévő érdeklődőket hozzád irányítjuk - így a legjobb kézből kapják a segítséget, a Te munkádat pedig honoráljuk.

Érdekel a Területi Képviselőség, kérlek küldjetek bővebb információt! tájékoztató igénylése