Ciprus

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigeteként sok-sok felfedezni való kincset rejt. Ha szeretnél az április és november között tartó szezonban Afrodité szigetén dolgozni, akkor számtalan ajánlat közül válogathatsz. Limassol és Paphos környékén is vannak szállodáink, és a legszebbek minden tavasszal várnak!

Ha van gyakorlatod és az egész szezont tudod vállalni, akkor az Employment Cyprus programot ajánljuk. Ha kevesebb időre mennél vagy még nincs tapasztalatod a szállodai munka terén, akkor a Work Experience program lesz a befutó. Szakmai gyakorlat esetén az Internship program a megoldás. Ha pedig szívesen dolgoznál animátorként, akkor a Hotelanimation programot ajánljuk. 

Elérhető programok:


Görögország

A kék tenger, a homokos partok és a görög zene szerelmeseinek nem is lehetne szebb helyet ajánlani, mint Görögországot! Ha az április és október között tartó szezonban szeretnél valamelyik görög turista paradicsomban dolgozni, akár kezdőként, akár szakmabeliként, akkor ne habozz, jelentkezz mielőbb! A szerződéseket hónapokkal a hotelek nyitása előtt kezdjük el kiosztani.

Ha nincs gyakorlatod, akkor a Work Experience program keretében vállalhatsz munkát úgynevezett trainee státuszban, ha pedig már gyakorlott vagy a vendéglátásban, akkor az Employment Greece programot ajánljuk, ahol főállások között válogathatsz. Szeretnéd a szakmai gyakorlatodat egy gyönyörű görög szigeten tölteni? Akkor nézd meg az Internship Greece programot!

Elérhető programok:


Kanári-szigetek

Szívesen tevegelnél a Kanári-szigetek sivatagos részein és élveznéd a nyarat Lanzarote szigetén, amikor itthon hideg tél van? Ha igen, akkor ne hagyd ki a Kanári-szigeteket az élményeid sorából!  Egész évben várnak téged partnerszállodáink, így kipróbálhatod magad a vendéglátás területén akkor is, ha nincs még gyakorlatod. Nem beszélsz spanyolul? Ez nem akadály, ugyanis a munkanyelved angol lesz. 

Ha nincs gyakorlatod, akkor a Work Experience Spain program keretében vállalhatsz munkát úgynevezett trainee státuszban, ha pedig szakmai gyakorlatodhoz keresel fogadóhotelt, akkor az Internship Spain a jó választás számodra. Ha különleges külföldi munkára vágysz, irány a Kanári-szigetek, ahol örök nyár van! 

Elérhető programok:


Málta

Málta szigete igazi gyöngyszem a Földközi-tengeren,  egész évben kellemes időjárás és megannyi gyönyörű öböl, strand és izgalmas település vár nyüzsgő éjszakai élettel! Ha szeretnéd kipróbálni magad ezen a mesebeli helyen, és még 30 év alatti vagy, akkor készülj: rengeteg irigyed lesz a Facebook fotóid láttán! :) Málta nyelve az angol, így bátran nekivághatsz társalgási szintű nyelvtudással is. A munkahelyek működése sem szezonális, így bármikor meg tudod kezdeni a kiszemelt programot.

Ha még hallgató vagy és szakmai gyakorlati helyet keresel üzleti vagy műszaki területen, akkor ne maradj Magyarországon! Neked az Erasmus+ Málta programot ajánljuk, 2-12 hónap közötti időszakra. Ha a hotelmunkák világában szeretnéd kipróbálni magad, akkor pedig a Work Experience Malta lesz a befutó - ide jelentkezhetsz diákjogviszony & gyakorlat nélkül is! 

Elérhető programok:


Spanyolország

Szívesen sétálgatnál Mallorcán vagy fedeznéd fel Barcelona látnivalóit szabdidődben? Vagy mindig is vonzott a Földközi-tenger spanyol szigeteinek nyári forgataga? Ha igen, akkor ne hagyd ki Spanyolországot az élményeid sorából!   Április és október között várnak téged partnerszállodáink, így kipróbálhatod magad a vendéglátás területén akkor is, ha nincs még gyakorlatod. Nem beszélsz spanyolul? Ez nem akadály, ugyanis a munkanyelved az angol lesz. 

Ha nincs gyakorlatod, akkor a Work Experience Spain program keretében vállalhatsz munkát úgynevezett trainee státuszban, ha pedig szakmai gyakorlatodhoz keresel fogadóhotelt, akkor az Internship Spain a jó választás számodra. Ha énnél is különlegesebb spanyol területre vágysz, akkor viszont irány a Kanári-szigetek, ahol örök nyár van! 

Elérhető programok: