NINCS OLYAN LÉPÉS, AMIT NE TETTÜNK VOLNA MEG ELŐTTED

Velünk Neked is könnyebb lesz.

Mindegy, hogy szakmai gyakorlatot, nyári munkát vagy főállást keresel, esetleg le szeretnél telepedni egy idegen országban. Ha külföld, akkor del REY International.

Egy ügynökséget hatékonyan vezetni nagyon nagy kihívást jelent, ugyanis nem csak ügyfeleink igényeinek kell megfelelni, hanem partnereinknek is, akik a világ több pontján vannak, távoli országokban és eltérő időzónákban.

MIÉRT VÁLASSZ TE IS MINKET? 

 Mert multi-kulti, országokon átívelő csapat vagyunk.

 • A jelentkezés folyamatában a lakóhelyed szerinti ország csapata segédkezik.
 • Az elhelyezéseket az angol cégközpontunk koordinálja - ők vannak közvetlen kapcsolatban a szállodákkal.
 • A kintléted alatt saját koordinátorod segít bármiben, ha szükséged van rá.
 • A városodban vagy iskoládban dolgozó területi képviselőink már részt vettek valamelyik programunkon, így bizalommal fordulhatsz hozzájuk bármilyen kérdéssel.

 Mert nemzetközi cégcsoportként mindenhová elérünk.


 Mert nekünk fontos a kényelmed. 

 • A jelentkezők hatalmas létszámának ellátását saját fejlesztésű informatikai rendszer támogatja.
 • A jelentkezés folyamata automatizált, így munkatársaink az egyedi igényeidre tudnak fókuszálni.
 • Mindent online bonyolítunk, így nem szükséges bejönnöd az irodába a szerződéskötéshez.

 Mert mi már mind kipróbáltuk azt, ami előtted áll.

 • A del REY International alapítói egykor maguk is részt vettek külföldi munkavállalási programokban, így pontosan tudják, milyen szolgáltatásokra vágysz.
 • Minden munkatársunk élt és dolgozott már külföldön, így amire készülsz, azt már ők átélték előtted - így bátran hallgathatsz tanácsaikra.

Keresd területi képviselőinket iskoládban:


 • Ha szeretnél olyantól tanácsot kérni, aki már dolgozott velünk külföldön.
 • Ha jó lenne megismerni valaki élményeit, mielőtt úgy döntesz, hogy te is belevágsz.
 • Ha segítség kell a jelentkezési folyamathoz.

HÁLÁSAK VAGYUNK ÜGYFELEINK BIZALMÁÉRT
Nagyon szerencsések vagyunk, mert megszámolhatatlan pozitív visszajelzést kapunk azoktól, akik részt vettek egy-egy programunkon.

  Végtére is, aki úgy dönt, hogy jelentkezik, annak azt tanácsolom, ne a pénzért vágjon bele, hanem, hogy felfedezzen, hogy érezze, él. Az egész nyaramat végigdolgoztam, majdnem minden nap fél 7-kor keltem, de ez volt életem legjobb 3 hónapja, mert az emberekért, akiket megismertem és a szívembe zártam örökre, a helyekért ahova eljutottam, az élményekért, amiket átéltem… ezerszer és milliószor is MEGÉRI!
Diána - Rodosz

  Összességében, visszagondolva meg voltam elégedve mindennel. Valódi munkám volt egy hotelben, ami a szakterületemhez tartozik. Rengeteg tanulsággal tértem haza, és rengeteg barátot szereztem. A spanyol nyelv is sokkal jobban megy, és már egész jól beszélem. :) A hangulat a munkahelyemen és szabadidőmben is nagyon jó volt. Rengeteget utaztam, és rengeteg élménnyel tértem haza.
Dorina - Cambrils

  Jövőre mindenképpen szeretnék megint a del REY International-el kiutazni valahová és munkát vállalni, mert ezt egyedül nem tudtam volna megszervezni. Sok munka áll emögött és így amikor a repülőn ültem egy kicsit azt éreztem hogy kijövök ide és mégis biztonságban leszek, mert tudják hogy hol vagyok és mégis kik vesznek körül. Az idei nyaramról csakis jó dolgokat mondhatok el és máris annyi élményt és emléket szereztem egy hónap alatt mint otthon soha.
Kata - Kréta

Szeretnéd megismerni mások sztoriját? Érdekel, hogy milyen tanácsokat adnak Neked? Olvasd el élménybeszámolóikat!