FELMERÜLŐ KÖLTSÉGEK

Mi mennyibe kerül, miért és hogyan kell fizetni, valamint mire kell majd költened a kintléted során. 

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK további témakörei:


Fizethetem a programdíjat az első fizetésemből?

Nem, mivel a fizetésedből ilyen címszóval az adott ország törvényei nem teszik lehetővé, hogy levonjanak bármekkora összeget is.

Sokkal biztonságosabb és jobb, ha a kiutazásod pillanatában pontosan tudod, hogy hányadán állsz anyagilag. Ha eleve nagyon szűken jössz ki a keretedből, akkor úgyis azt javasoljuk, hogy egyeztess velünk a megoldáshoz.

Ismétlő vagyok, kapok kedvezményt?

Természetesen igen!
Pont ezzel a célzattal alakítottuk ki a rendszert, hogy beszámoló leadásával kaphatsz automatikus kedvezményeket.

Mi ennek a célja?
A ti tapasztalataitok és élményeitek aranyat érnek azok szemében, akik csak ismerkednek ezzel a lehetőséggel. A rengeteg beszámoló mely megtekinthető a weboldalon mindig sokkal kézzel foghatóbb tudást biztosít egy érdeklődőnek, mint bármilyen általános leírás.

Ki fizeti a Tb-m?

Mivel a kinti szerződésed nem számít főállású munkaviszonynak, így nem keletkezik akkora jövedelem, hogy ebből aktív kinti jogviszonyod keletkezzen. Ennek értelmében a legtöbb kiutazó maga tartja fenn az itthoni TB-jét. Erről további információkat olvashatsz  itt: KLIKK

Mégsem tudok kiutazni, visszajár a pénzem?

A befizetett programdíj vissza nem térítendő.

Természetesen, ha nyomós és érthető okból kell visszalépned egy szerződéstől (mondjuk eltörted a lábad, baleset ért) akkor egyéni elbírálás alapján jóvá szokták írni a befizetett összeget. Azonban számolnod kell arra, hogy ilyenkor a brit iroda mindig kér be igazolásokat. Tehát,ha eltört a kezed, akkor kórházi zárójelentéssel kell tudnod igazolni, bemondásra ők sem hisznek el semmit. Ilyenkor jelentkezhetsz újra a későbbiekben és akkor nem kell programdíjat fizetned.

Nincsen folyószámlám, hogyan tudok fizetni?

Bármilyen típusú befizetésről is legyen szó, nyugodtan utalhatja más is helyetted az összeget, vagy fizetheted be bármely bankfiókban személyesen.

Arra figyelj oda, hogy a közlemény rovatban szerepeljenek azok az azonosítók, amik a számlán vannak! Enélkül nem tudják majd a befizetést azonosítani.

Mi történik, ha nem fizetem be a regisztrációs díjat?

Még egyszer a jelentkezési folyamat dióhéjban:

  1. Regisztrálsz
  2. Elkezded építeni a profilodat
  3. Amikor készen vagy, mi jóváhagyjuk a profilodat
  4. Ha jóváhagytuk a profilodat, akkor megkapod a regisztrációs díj számláját. (Vagyis, ha alkalmatlan vagy bármelyik programra a dátumaid vagy az elvárásaid miatt, akkor nem fizettetünk veled feleslegesen - értesítünk, hogy ez most így nem fog menni) Ez az ellenőrzés nem hagyható ki, a profilodat mindenképpen ellenőrizzük.
  5. A regisztrációtól számítva a befizetésig 15 nap áll rendelkezésedre, vagy a rendszerünk automatikusan „hibernált” állományba helyez. Ettől nem törlődik a profilod, csak a rendszert karbantartó informatikusokon kívül senki nem fogja látni. Tehát sem mi, sem a hotelek nem fognak tudni a létezésedről sem.

Vagyis, ha nem fizeted be a regdíjat, HIBERNÁLT státuszba kerül a profilod, amit később bármikor fel tudsz éleszteni, ha újra belépsz és befizeted a regisztrációs díjat.

Miért kell regisztráció díjat fizetnem, ha ismétlő vagyok?

A regisztrációs díj minden jelentkezési folyamatkor ismét aktuális lesz.

A rendszerünket így hozták létre, az alábbi megfontolásból:

  • Ha nincs regisztrációs díj, a jelentkezők nem veszik elég komolyan ezt az egészet. Elkezdenek mindenre ész nélkül jelentkezni, nem figyelnek oda a dátumaikra, stb. Így a hotelekhez túl sok és komolytalan jelentkezés fut be, amit elég hamar megelégelnének és megszakítanák az együttműködést a del REY International-lal. Vagyis ezzel a meggondolatlan emberek azoktól vennék el a lehetőséget, akik tényleg szeretnének munkába állni.
  • Már akkor jelentkezhetsz a második körre, ha még az első keretében dolgozol valahol (pl. még Görögországban vagy de novembertől Spanyolországban szeretnél dolgozni). Ilyenkor csak frissítsd az adataidat a profilodban, frissítsd az önéletrajzodat és automatikusan töltsd le a regisztrációs díj számláját.
  • A befizetett regisztrációs díj nem veszik el, nem évente kell fizetni, hanem jelentkezésenként.

Mikorra kell előteremtenem a programdíjat?

Ideális esetben már jelentkezéskor a rendelkezésedre áll az összeg.

  • Ha ASAP (mielőbbi) indulással jelentkezel, akkor gyorsan fogsz szerződést kapni és a befizetés is hamar aktuális lesz. Ilyenkor várj addig a jelentkezéssel, amíg nem lesz ebből gond.
  • Ha hónapokkal később tervezel kezdeni, mint ahogy jelentkezel, akkor lesz még időd összegyűjteni a szükséges összeget, így kapkodnod sem kell.

A programdíjat mindig csak akkor kell fizetni, ha elfogadtál egy konkrét munkaajánlatot (Job Offer-t) és elkezdődik az elhelyezésed körüli papírmunka.