EMPLOYMENT PROGRAM

Szállodai munka külföldön - Legális külföldi munka

Ha már van gyakorlatod idegenforgalmi vagy vendéglátási pozíciókban, és szeretnéd felpörgetni a karriered egy jól csengő külföldi állással, akkor az Employment programok kiváló megoldást jelentenek számodra.

Segítségükkel olyan szállodákban és munkahelyeken vállalhatsz munkát, ahová egyébként nem tudnál bejutni. Ha van gyakorlatod, akkor szuper főállások és legális munkaszerződések várnak a legtöbb munkaterületen. Természetesen lehetnek területi preferenciáid egy országon belül is, és vannak olyan munkahelyek, ahová párokat is el tudunk helyezni - így jelentkezhettek együtt is, ha mindkettőtöknek van szakmai tapasztalata.

A szerződések vagy szezonálisak (általában hat hónapos időtartamra) vagy határozatlan idejűek. A munkáltatók minden esetben biztosítanak szállást a dolgozóiknak - így nem kell albérlet kereséssel bajlódnod és százezreket letenned kaucióként a lakásért. Ezek a személyzeti szállások vagy a hotel területén vannak, vagy ahhoz relatíve közel, külön apartmanban - és szerződés szerint vagy egy csekély összeget vonnak érte a fizetésből (Angliában) vagy ingyenesen biztosítják (Görögországban és Cipruson).
Sok szálloda ellátást is biztosít a munkanapokon.

Jelentkezni folyamatosan lehet egész évben. Angliába azokat keresik, akik mielőbb tudnak indulni, így a kezdődátum előtt egy hónappal/egy-két héttel kell számolni az interjúkra. A mediterrán térség szezonális jellege miatt a kiválasztás február és április között zajlik, ekkor adják ki a hotelek a szerződéseket, de ki lehet utazni néha későbbi kezdéssel is. Itt a hotelek április és november között vannak nyitva - erre az időszakra adjuk a munkaszerződéseket.

Lehetőleg olyan munkát válassz, amiben már van tapasztalatod, hogy könnyebben belerázódj a kezdetekbe, a későbbiekben persze már tapasztalatokkal a tarsolyodban tudsz mást, jobbat, jobb helyen, számodra kedvezőbb feltételekkel stb. keresni.
Ha még nincs semmilyen tapasztalatod, mindenképpen legyél elszánt, kitartó, mert jobban megéri kitartani és megtanulni, megtapasztalni dolgokat, szituációkat, megismerni embereket, mint hamar megfutamodni, megijedni és kezdeni otthon elölről a nulláról, adott esetben...

Török Sándor -  Anglia

Kiknek ajánljuk?

 • életkorod minimum 18
 • már rendelkezel szakmai tapasztalattal idegenforgalmi vagy vendéglátási területen és legális főállást keresel
 • magabiztosan beszélsz angolul és boldogulsz a szakmai nyelvvel is
 • szívesen dolgoznál minimum 6 hónapos vagy határozatlan idejű szerződéssel külföldön
 • referenciát akarsz szerezni egy jó nevű hoteltől

SZEZONÁLIS SZÁLLODAI MUNKA GÖRÖGORSZÁGBAN

  Rendelkezel gyakorlattal a szállodaipar/vendéglátás terén, és szeretnél jól fizető főállásban dolgozni?
  Meglévő szakmai tapasztalatodat szeretnéd tovább mélyíteni és értékes referenciát szerezni?

Az Employment Greece program azok számára jelent megoldást, akik már megszerezték a szükséges gyakorlatot és az egész szezont tudják vállalni. A hotelek ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítják a szállásodat és az ellátásodat, így nem kell külön albérletet keresgélned. A részvételhez nem szükséges görög nyelvtudás, viszont a választott pozícióban legtöbbször az előzetes gyakorlat elvárás (tehát minimum egy gyakornokként eltöltött szezon).

Nem akarsz egyedül bajlódni az álláskereséssel? Mindig is szívesen dolgoztál volna a görög tengerparton? Megbízható munkáltatókat keresel? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 •  Szükséges kezdőtőke: kb. 150.000 Ft
 •  Programdíj: 250 GBP
 •  Fizetés: nettó 600-900 EUR/hó +borravaló
 •  Pozíciók: felszolgáló, bartender, szobalány, recepciós, konyhai kisegítő, edző, lifeguard
 •  Szállás: ingyenesen vagy kedvezményes áron biztosított
 •  Elvárások: magabiztos angol nyelvtudás & szakmai tapasztalat
 •  Szerződés hossza: április/május és október között
Olvass tovább a SZEZONÁLIS SZÁLLODAI MUNKA GÖRÖGORSZÁGBAN programról