MÁLTA

Szép dolog a kötelező szakmai gyakorlat.. de őszintén, ki szeretne Csehországban vagy a németeknél vacogni télen amikor a mediterrán térségben is fantasztikus cégek várnak rád??? 

Dobd fel a szakmai gyakorlatod egy máltai csavarral - mi egy szuper munkahelyet, bulizós Erasmus-os közösséget és sok-sok irigyet tudunk Neked garantálni. :P 

"HR-es/logisztikus/pénzügyes/szélzes/projektmenedzser/biomehatronikus-molekulász voltam Máltán" - nekünk tetszik :D

"Aki fél belevágni, annak azt tanácsolom, hogy olvasson el jó sok élménybeszámolót, és nem marad kérdése. Mi sem véletlenül vágunk bele, immár harmadjára :)"

Ha még diák vagy és szakmai gyakorlatos helyet keresel - és persze nem akarsz itthon szomorkodni a hidegben, akkor olvass tovább!

Jó kis sztorik, például hogy hogyan biztosítunk neked takarítnőt is.. :D

Részletes tájékoztató igénylése REGISZTRÁCIÓ

CIPRUS

Téli terveid? Otthonülés munkanélkülin, napi robot a gyűlölt munkahelyen, egy újabb borzalmas szemeszter az egyetemen, szakítás után bőgés a párnába ésatöbbi.

Van jobb ötletünk: Hagyd itt a telet!! :D

Ciprus szigetén gyönyörű 5 csillagos hoteleink várnak gyakorlottakat és kezdőket, ingyenes szállással & ellátással, az általad választott pozícióban. Pálmafák és decemberi tengerparti bulik várnak, amíg a többiek itthon havat lapátolnak.. :P

Ha unod az irodai létet, vagy a munkanélkülin tengődést, esetleg eleged van az egyetemből.. Van egy öt csillagos javaslatunk: Irány Ciprus!

Izgiségek és kulisszatitkok a blogban.

"Ciprus mindent megadott számomra, amit csak kívántam: megismertem rengeteg új embert, nemzetközi barátságokat kötöttem, új helyeket fedezhettem fel."

Részletes tájékoztató igénylése REGISZTRÁCIÓ

 

KANÁRI-SZIGETEK

Ha van olyan zuga a világnak, ahová mindenkinek el kellene jutnia egyszer, az a Kanári-szigetek.. A világ megannyi csodáját rejti ez a pár sziget, hogy évek sem elegendőek a felfedezésére.. És aki egyszer elkapja a Kanári-lázat, esélyes, hogy sosem gyógyul meg.. ;)

Megannyi résztvevőnk nem jött innen haza, és nem, nem ástuk el őket a sivatagban.., hanem beleszerettek a helybe. Szállodai munka, angol nyelvtudással, ingyenes szállással és ellátással, kezdőknek is, pároknak is. Úgy hoztuk létre ezt a programot, hogy mindenkinek lehessen egy esélye.

Ugye Te is élsz vele legalább egyszer? :D

"Rengeteg új emberrel ismerkedtem meg és sokat tanultam még magamról is a kint töltött időszak alatt. Mikor kiutaztam csak 1-2 szót nyekeregtem spanyolul, de a szókincsem észrevétlenül is fejlődött."

Bárhol vagy, bármit csinálsz, az biztos nem olyan jó, mintha a Kanári-szigeteken lennél! :P Hányszor jártál már itt? Egyszer sem? Akkor ideje bepakolni a bőröndöt!

Talán itt az is kiderül, hogy mi köze a Kanári-szigeteknek a kanárikhoz.. :D Vagy nem stimmel valami?

Részletes tájékoztató igénylése REGISZTRÁCIÓ