TENGERPARTI NYÁRI DIÁKMUNKA

Angol nyelvtudással | Gyakorlat nélkül | Teljeskörű szervezéssel

Uncsi magyar diákmunkák helyett válaszd a legszebb mediterrán partok szállodáit! Miközben pénzt keresel, gyönyörű helyen töltöd majd a nyarat és mindenki irigyelni fog!

Garantáljuk, hogy egy felejethetetlen nyárban lesz részed, sok új barátra teszel szert és sokkal magabiztosabb lesz az angol nyelvtudásod is! 

Neked csak el kell dönteni, hogy mettől-meddig érsz rá, milyen lokációk vonzanak és milyen munkakörben dolgoznál szívesen. Az összes többit a del REY csapata leszervezi neked! 

Érdekelnek mások tapasztalatai? ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

Miért pont neked találták ki ezt a programot?

Gyakorlat nem szükséges

Egyik pozícióban sem várnak el előzetes gyakorlatot, így kipróbálhatd magad bármelyikben, amihez kedvet érzel.

Rugalmas időtartam

Te döntöd el, hogy mettől-meddig szeretnél munkát vállalni, így a nyáriszünethez tudod igazítani a terveidet.

Munkanyelv: angol

Beszélj legalább társalgási szinten angolul, és bátran belevághatsz! Segítünk olyan pozit választani, amiben jól fogod érezni magad.

Ingyenes szállás & ellátás

Minden szállodában ingyenesen biztosított szállás és napi többszöri étkezés vár - így a fizud költheted másra :)

Nyári diákmunka helyszínei

Közel Afrika partjaihoz, olyan gyönyörű szigetek és latinos kalandok várnak, amiről a legtöbben csak álmodozhatnak.

Égszínkék tenger és vakítóan fehér épületek várnak. Ha egy felejthetetlen, igazi görög nyárra vágysz, itt a helyed!

Igazi spanyolos hangulat és a szieszta világa cár a déli partszakaszokon, vagy a Baleár-szigeteken. Ha egy forró nyárra vágysz, itt a helyed!

Gyakorlat nélkül választható pozíciók

Waiter

Nem kell tudni tányérokkal egyensúlyozni, a felszolgálók a svédasztalokat tartják karban és asztalokat terítenek. Pörgős csapatmunka, sok vendégkontakttal.

Kitchen Assistant

A konyhai kisegítők csoportban dolgoznak, vendégektől távol, pörgős munkakörnyezetben. A szakácsok keze alá kell dolgozni és vigyázni a konyha rendjét.

Hotelanimator

Az animátorok csapatban dolgoznak és a szálloda programjait menedzselik. Talpraesett, nyüzsgést kedvelő fiataloknak ideális, akik bátran és jól beszélnek angolul.

Room Attendant

A szobák napi takarítását végzik, jellemzően szólóban. Itt nincs vnedégkontakt, így zárkózottabbaknak is kiváló pozíció. Az esték pedig mindig szabadok.

Érdekelnek a részletek? PROGRAMTÁJÉKOZTATÓT KÉREK

Ti írtátok

Amikor rátaláltam a Del REY-re, először túl szépnek tűnt minden ahhoz, hogy igaz legyen :D Azonnal fel is hívtam az első telefonszámot, amit találtam, fel is vették, majd elkezdtünk e-mailezni, és minden kérdésemre korrekt válaszokat kaptam. Én mindeközben ezerrel bújtam az élménybeszámolókat, és kerestem a hibát, ami bizonyítja, hogy az egész egy kamu :D Azonban minden valósnak bizonyult, úgyhogy pár hét múlva már a napfényes Kanári-szigeteken voltam, ahova talán sosem jutottam volna el e-nélkül a lehetőség nélkül. - Zsanett (Lanzarote)

A Mini Clubban délelőttönként általában színeztünk, festettünk, kézműves szuveníreket készítettünk, délutánonként pedig jöhetett fáradásig a véget nem érő játék. 17 órakor kezdődött a Mini Disco, amikor is betanult koreográfiákat táncoltunk a gyerekeknek a medence partján. A disco végén jelent meg a hotel kabala állata „Tino”, aki egy pingvin volt, titkon mi bújtunk meg a jelmez mögött de persze ez a gyermekek számára hatalmas rejtély volt, hogy ki is „Tino” valójában. - Klaudia (Mallorca)

A reggelit, az ebédet és a vacsorát a hotel biztosította, illetve wifi is elérhető volt a hotel teljes területén, bár néha túlterhelt volt a rendszer, így nem működött mindig zökkenőmentesen. Az animátor munkatársaim mindenféle nemzetből valók voltak, például a miniclub-os kollégám Uruguay-i volt. De a hotelben dolgozó gyakornokok legtöbbje is külön országból jött, épp ezért az alkalmazkodás elengedhetetlen volt mindenki részéről, figyelembe kellett venni a kulturális különbségeket, de ezeket áthidalva a nyár végére egy összeszokott csapat lettünk. - Réka (Costa Brava)

Szabadnapjainkon próbáltunk pihenni, már amennyit lehetett a szálláson. Ilyenkor mentünk buliba, bár néhányan bevállalták a hajnalig tartó mulatást, és a reggeli műszakot együtt. :) A városunk leginkább családok üdülőhelye volt, így a szórakozóhelyeken zömmel az itteni munkások buliztak. Igazából, idővel nem tudtunk úgy menni az utcán, hogy ne jöjjön szembe egy-egy ismerős arc. Az itteni ,,bevándorolt” munkások zöme hotelekben dolgozik, mint pl. konyhai kisegítő, pincér, takarító, stb. - Gergő (Rodosz)

Érdekelnek a részletek? PROGRAMTÁJÉKOZTATÓT KÉREK