Óceánjárók

A legkülönlegesebb partok és hihetetlen tájak várják azokat akik az óceáni hajózás gondolatával kacérkodnak. A fedélzeten bejárhatod Európa, A Karib-térség, az Atlanti-, és Csendes-óceán vizeit, miközben ezernyi különböző hellyel ismerkedsz meg.

A bekerüléshez sem kell komoly lécet megugranod, hiszen sok társaság gyakorlat nélkül várja a jelentkezőket, míg mások a képzett profikat részesítik előnyben, akik tovább szeretnék csiszolni a tudásukat. Bármelyik utat is válaszd, ezernyi kaland, kimagasló pénzkereset, szórakozás és milliónyi élmény vár egy ilyen óriás fedélzetén.

OCEAN CRUISES

 •   Csillapíthatatlan vágyat érzel a folyamatos utazás és felfedezés után?
 •   Szeretnél gyorsan karriert építeni?
 •   Szeretnél gyorsan, sok pénzt keresni?

Ha igen a válasz és beszélsz legalább középfokon angolul, akkor az óceáni hajózás az ideális választás!

Az ocean cruises programunk kertében lehetőséged nyílik a munkavállalásra egy luxushajó fedélzetén, ahol minden olyan pozíció megtalálható, ami egy szárazföldi szállodát is azzá tesz ami. Szabadon pályázhatsz felszolgáló, báros, fotós, animátor és recepciós pozíciókra, sok esetben meglévő gyakorlat vagy képzettség nélkül. Bármelyiket is válaszd, a fedélzetre lépést követően folyamatos képzések biztosítják az elméleti tudásod mélyítését, miközben a gyakorlati ismereteidet is tökélyre fejlesztheted.

Legyen akár a karrierépítés, vagy a kaland a cél, garantáltan profittal szállsz majd le a hajóról, hiszen már az első hónapról kezdve több százezer Ft  fizetés üti a markod, amit nem csökkentenek napi kiadások sem.

Ha pedig az ismeretlen országok és fehér tengerpartok felfedezése a cél, úgy erre is meglesz minden lehetőséged, hiszen bejárhatod a világ összes tengerét és óceánját Amerikától, Ázsián át egészen Ausztrália partjáig.

 •  Szükséges kezdőtőke: kb.250-300.000 Ft
 •  Programdíj: nincs
 •  Fizetés: nettó 1.100-2.500 USD/hó
 •  Pozíciók:  felszolgáló, bartender, szobalány, takarító, recepciós, fotós, animátor, kozmetikus, masszőr, edző
 •  Szállás: ingyenesen biztosított
 •  Ellátás: ingyenesen biztosított
 •  Elvárások: magabiztos angol nyelvtudás, német/spanyol/olasz pedig előny
 •  Szerződés hossza: 6-9 hónap közt társaságtól függően
Olvass tovább az programról

Elérhető programok:

Látnivalók

Miami

A legtöbb hajó homeportjaként rengeteg vásárlási lehetőséggel kecsegtet, de ez csak akkor fontos, ha szűkében vagy valaminek. Sokkalta izgalmasabb mindenki számára a könnyedén megközelíthető Miami Beach partszakasz, Art-deco district és a hihetetlen kulturális kavalkádot felvonultató South Beach – azaz minden amit nem szabad kihagynod ha itt jársz.

Monaco & Nizza

Ferrari, pénz, csillogás amit a sziklás hegyek és türkizkék víz fog közre. Nem csoda, hogy ez az egyik leg szemet gyönyörködtetőbb terület, amit közvetlen a hajóról el tudsz érni. Rögtön a luxusjachtok mellett kikötve rabulejt a fényűzés érzése, ami egészen Níza kék partjáig, vagy Cannes-ig követ, mely csak 20 percnyire van vonattal.