Írország

Írország kitűnú választás azoknak, akik alacsony indulótőkével szeretnének Írország gyönyörű vidéki részén munkát vállalni, vagy akár hosszú távon letelepedni. Igazolható gyakorlattal gyorsan munkába tudsz állni a szállodaiparban vagy vendéglátásban - és ami a legjobb: a szállásodat minden esetben biztosítják a munkáltatók, így nem kell jelentős kiadásokkal kalkulálnod.

SZÁLLODAI DIÁKMUNKA ÍRORSZÁGBAN

   Szállodai/vendéglátási tapasztalatod még nincs, de szeretnél beletanulni és referenciával gazdagodni?
   Szívesen élnél Írországban? 
   Jól fizető, biztos munkahelyet keresel?

A Work Experince Ireland program azok számára ajánlott, akik rövidebb távon, tapasztalatszerző időszakként gondolkodnak külföldi munkában és még nem rendelkeznek szállodaipari vagy vendéglátási tapasztalattal. A szállodáink ingyenesen biztosítják a szállásodat és az ellátásodat, így nem kell külön albérletet keresgélned (vagyis nem kell hatalmas kezdőtőke az albérlet kauciójához és egyéb kiadásokhoz). A részvételhez  előzetes szakmai tapasztalat nem szükséges.  

Nem akarsz egyedül bajlódni az álláskereséssel? Mindig is szívesen kezdtél volna karriert építeni Írországban? Megbízható munkáltatókat keresel? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 •  Szükséges kezdőtőke: kb. 150.000 Ft
 •  Programdíj: 250 GBP
 •  Fizetés: min. nettó 500 EUR/hó + borravaló (lehet maasabb is!)
 •  Pozíciók: felszolgáló, bartender, szobalány, recepciós, konyhai kisegítő, general assistant
 •  Szállás & ellátás: ingyenesen biztosított
 •  Elvárások: magabiztos angol nyelvtudás 
 •  Szerződés hossza: 3-6 hónapos határozott (főállásos státuszra meghosszabbítható) 
Olvass tovább a programról

SZEZONÁLIS SZÁLLODAI MUNKA ÍRORSZÁGBAN

   Szállodai/vendéglátási tapasztalatod már van és szeretnél egy külföldi referenciával gazdagodni?
   Szívesen élnél Írországban? 
     Jól fizető, biztos munkahelyet keresel?

Az   Employment Ireland program   azok számára ajánlott, akik hosszú távon gondolkodnak külföldi munkában és már rendelkeznek szállodaipari vagy vendéglátási tapasztalattal. A szállodáink ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítják a szállásodat és az ellátásodat, így nem kell külön albérletet keresgélned (vagyis nem kell hatalmas kezdőtőke az albérlet kauciójához és egyéb kiadásokhoz). A részvételhez  előzetes szakmai tapasztalat szükséges.  Ha ez nincs meg, vagy nem hosszútávon gondolkodsz, akkor a  Work Experience programokat  ajánljuk!

Nem akarsz egyedül bajlódni az álláskereséssel? Mindig is szívesen kezdtél volna karriert építeni Írországban? Megbízható munkáltatókat keresel? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 •  Szükséges kezdőtőke: kb. 170.000 Ft
 •  Programdíj: 300 GBP
 •  Fizetés: min. nettó 290 EUR/hét + borravaló (~ nettó 350.000 Ft-tól kezdődnek a fizetések)
 •  Pozíciók: felszolgáló, bartender, szobalány, recepciós, konyhai kisegítő, general assistant
 •  Szállás: ingyenesen vagy kedvezményes áron biztosított
 •  Elvárások: magabiztos angol nyelvtudás & szakmai tapasztalat
 •  Szerződés hossza: 6-12 hónapos határozott (meghosszabbítható) vagy határozatlan idejű
Olvass tovább a programról

Látnivalók

Connemara Nemzeti Park

Connemara Európa legszélén, a sziget nyugati partjainál fekszik, ez az egyik legérintetlenebb része Írországnak. Valódi csodaország a természetjárók számára, vidékei a tengerparti tájaktól a mocsaras lápokon át a zord hegycsúcsokig nagyon változatosak. A jó idő beköszöntével Connemara rengeteg kiránduló útitervének lesz kihagyhatatlan része, természeti adottságai a szabadtéri sportokhoz ideálisak, 5000 évet átfogó történelmének nyomai és települései a vidék kultúrájának és hagyományainak megismeréséhez visznek közelebb.

Killarney Nemzeti Park

A Killarney Nemzeti Park a legszebb ékszer Kerry koronáján, ahogyan azt az írek mondják. Területe 10.200 hektárt fed le, az ország legmagasabb hegyvonulatának lábától egészen a Killarney-tavakig nyújtózik, magában foglalva szigeteket, alföldeket, hegycsúcsokat és vizeket. A nemzeti park területén található Európa legkiterjedtebb természetes tölgyerdeje, a hegyek lejtőit a jégkorszak vége óta őshonos gímszarvas csordák járják. Több órát is tartalmasan tölthetünk el a nemzeti park területén barangolva.

Moher-sziklák

A Moher-sziklák Írország egyik leglátványosabb természeti képződménye. Nyolc kilométer hosszan húzódó, gyakorlatilag függőleges sziklafal a szigetország nyugati partjainál, Clare megyében, Doolin település közelében. Legmagasabb pontján, az O'Brien-torony 214 méterrel emelkedik az Atlanti-óceán fölé. Tiszta napokon a sziklák tetejéről 20–30 km-re is ellátni. Láthatók az Aran-szigetek, a Galwayi-öböl, illetve az öböl túloldalán elterülő Connemara hegyei-völgyei is.