Franciaország

Szívesen meglátogatnád a Loire-völgyi kastélyokat, vagy izgalmasan hangzik egy délutáni piknik az Eiffel-torony alatt?  Vagy mindig is vonzott a francia riviéra nyári miliője? Ha igen, akkor ne hagyd ki Franciaországot az élményeid sorából! Egész évben várnak téged partnerszállodáink, így kipróbálhatod magad a vendéglátás területén akkor is, ha nincs még gyakorlatod. Egyetlen fontos elvárásunk van: beszélj franciául - ebben az országban az anyanyelvi környezet miatt a fejlődés garantált! 

Egész évben várnak téged partnerszállodáink, így kipróbálhatod magad a vendéglátás területén akkor is, ha még nincs gyakorlatod. Nagyon fontos, hogy franciatudásodnak legalább az alapfokot el kell érnie a programon való részvételhez! 

SZÁLLODAI DIÁKMUNKA FRANCIAORSZÁGBAN

 •   Nincs gyakorlatod a hotelmunkák / vendéglátás terén, de szeretnél belekóstolni ebbe a világba?
 •   Jól beszélsz franciául és szeretnéd tovább csiszolni tudásodat anyanyelvi környezetben?
 •   Csak pár hónapos munkavállalást tervezel vagy pont jól jönne egy nyári diákmunka Franciaországban?

A Work Experience France program az ideális választás, ha régóta szíved csücske Franciaország és szívesen vállalnál valamelyik gyönyörű tengerparton vagy francia tartományban nyári / szezonális munkát! A szállodák ingyenesen gondoskodnak a szállásodról és az ellátásodról, így nem kell a kintléted alatt költened semmire. A részvételhez nem kell diáknak lenned, és előzetes gyakorlat sem szükséges. Egy elvárásunk van: legalább alapfokon beszélj franciául, ugyanis ez lesz a munkanyelved! 

Nem tudsz elhelyezkedni, mert nincs gyakorlatod, vagy rendelkezel tapasztalattal, de nem elég nívós helyekről? Szeretnéd erősíteni az idegen nyelvtudásodat? Mindig is vonzott Franciaország? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 •  Szükséges kezdőtőke: kb.150.000 Ft
 •  Programdíj: 250 GBP
 •  Fizetés: nettó 450-500 EUR/hó
 •  Pozíciók: felszolgáló, bartender, szobalány, recepciós, konyhai kisegítő
 •  Szállás: ingyenesen biztosított
 •  Ellátás: ingyenesen biztosított
 •  Elvárások: magabiztos francia nyelvtudás
 •  Szerződés hossza: 10-24 hét között szabadon választható (legtöbb pozíció: április & október között)
Olvass tovább a programról

Balogh Noémi élménybeszámolója

Felejthetetlen élményekben volt részem, szép barátságok szövődtek, kipróbálhattam magam egy idegen környezetben, idegen nyelven. Szerintem minden fiatalnak szüksége lenne egy ilyen élményre. Tovább...

Látnivalók

Avignon

Ha Avignon, akkor mindenkinek a kis dalocska jut eszébe az avignon-i hídról. A Rhône folyó partján fekvő várost a pápák városávak is szokták emlegetni, mert a 14 században számos pápa és ellenpápa itt vezette hivatalát.

Provence

Nevében hordozza a római kor örökségét. Az igazi vidéki francia érzést itt élheti át a legjobban a látogató. Levendula mezők, csodás dombok övezik a környéket. Aprócska utcáit virággal díszített házak övezik. A csodás provenci naplementét csak is egy pohár vörösbor kíséretében lehet a legjobban élvezni.

Mont-Saint-Michel

Mont-Saint-Michel a franciaországi Normandiától nem messze fekvő apró zarándok sziget.
Ezért a parányi szigetért a középkorban véres harcok folytak és csak apály idején lehetett megközelíteni. Szerzetesek ide vonultak el, így jöhetett létre a La Merveille (csoda) gótikus kolostor.

Eiffel-torony

Franciaországról elsőként mindenkinek a Párizsban található Eiffel torony jut eszébe. Párizs fő jelképe. A torony tetejéről lélegzetelállító kilátás nyíik egész Párizsra. Nevét mérnökéről, Gustav Eiffel-ről kapta és az 1889. évi világkiállításra készült. Hitted volna, hogy a kiállítást követően le akarták bontani? Szerencsére ez nem így történt, így ha Párizsban járunk ez kötelező elem a látnivalók listáján.