Folyami hajózás

A folyami hajózás keretében azok találhatják meg a számításaikat, akiket a komoly pénzkereset és a szakmai fejlődés mellett az utazás is vonz. Ezek az ékszerdobozhoz hasonlító exkluzív hajók bejárják Európa legtöbb folyami útvonalát, de Ázsiában sem jelentenek már újdonságot.

Jellemzően a nyári időszakban kínálják a legtöbb lehetőséget, de mára már gyakorivá váltak a téli útvonalak is, amik Spanyolországot, Portugáliát és Olaszországot járják be. A fedélzetükre több munkakörben léphetsz, a gyakorlat nélküli konyhai pozícióktól kezdve a képzett felszolgálókon át egészen az igazán tapasztaltaknak való Maitre’d és Hotelmanager pozíciókban is.

FOLYAMI HAJÓS MUNKÁK

 •   Szeretnél utazni, de mégis közelebb maradni az otthonhoz?
 •   Már megszerezted a kellő gyakorlatot, amit tökélyre szeretnél fejleszteni?
 •   Szeretnél szezonális jelleggel dolgozni, de kevesebb hajtással, több fizetésért?
 •   Szeretnél gyorsan, sok pénzt keresni?

Ha ezek a gondolatok járnak a fejedben, akkor a folyami hajózás az ideális a számodra!

A River Cruises program keretében tökéletes alkalmad nyílik az európai folyami hajók pozícióinak betöltésére szezonális és egész éves jelleggel.
Bár ezek a hajók korlátozott méretűek óceáni testvéreikkel szemben, úgy ezt a hátrányt orvosolják a fedélzeten nyújtott exkluzív kiszolgálással. Persze azt hihetnéd, hogy ez számodra jelentéktelen, de ennek pont az ellenkezője igaz.

A korlátozott férőhely és a magas színvonalú kiszolgálás csak a tehetős vendégek számára elérhető, ami egy profi felszolgáló számára tökéletes lehetőség a kiemelkedő fizetés elérésére. És ez igaz a többi dolgozóra is a báros, szakács és szobalány pozíciókban, hiszen mindegyikük fizetése kiemelkedő.

Ezen felül persze számos előnyt is rejt a folyami munkavállalás, hiszen a családias hangulat, nyugodt légkör, kevesebb munka és a különleges uticélok ideálissá teszik mindazok számára, akik már nem a kalandot és pörgést keresik elsősorban.

 •  Szükséges kezdőtőke: kb. 50-70.000 Ft
 •  Programdíj: nincs
 •  Fizetés: nettó 1.200-2.500 EUR/hó
 •  Pozíciók:  felszolgáló, bartender, szobalány, takarító, recepciós, szakács, segédszakács
 •  Szállás: ingyenesen biztosított
 •  Ellátás: ingyenesen biztosított
 •  Elvárások: magabiztos angol, német, vagy francia nyelvtudás a társaság elvárásai alapján
 •  Szerződés hossza: 6-9 hónap közt társaságtól függően
Olvass tovább a programról

Elérhető programok:

Látnivalók

Bécs

Bár karnyújtásnyira van, úgy mégis egyedülálló élmény megismerni Bécs városát a Duna irányából, hiszen jóval több érdekességet nyújt, mint az adventi vásár. Nyomozhatunk a Monarchia korabeli életmód után, meglátogathatjuk a Szent István Székesegyházat és a bátrak a 67 méter magas 1890-es években épült óriáskereket is kipróbálhatják.

Párizs

Mi lehetne romantikusabb, mint végighajózni a Szajnán egészen Párizs szívéig, ahol az igazi Francia életérzés vár. És ha ez nem elég napközben piknikezhetsz az Eiffel-torony lábánál, feljuthatsz a Notre Dame tornyába vagy átsétálhatsz a diadalív alatt. Persze az egyszerűbb időtöltésre is megvan a lehetőség, hiszen mi lehet pihentetőbb, mint egy finom kávé egy igazi kávézóban.