Egyesült Királyság

Nincs hiány a közhelyekből Angliával kapcsolatban. Az emeletes buszoktól kezdve a bájos házakon át a pubokig, a tejes teáig, a különc arisztokratákig és a hideg, szürke, esős időjárásig. Ha azonban karrierépítésre gondolunk, akkor Anglia egy nagyszerű választás! A segítségünkkel olyan munkahelyekre juthatsz be, ahová máshogy nem lenne esélyed!

SZEZONÁLIS SZÁLLODAI MUNKA ANGLIÁBAN

  Rendelkezel gyakorlattal a szállodaipar/vendéglátás terén, és szeretnél jól fizető főállásban dolgozni és Angliában letelepedni?
  Meglévő szakmai tapasztalatodat szeretnéd tovább mélyíteni és értékes referenciát szerezni?

Az Employment UK program azok számára ajánlott, akik hosszú távon gondolkodnak angliai munkában és már rendelkeznek szakmai gyakorlattal. A hotelek ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítják a szállásodat és az ellátásodat, így nem kell külön albérletet keresgélned (vagyis nem kell hatalmas kezdőtőke az albérlet kauciójához és egyéb kiadásokhoz). A részvételhez előzetes szakmai tapasztalat szükséges. Ha ez nincs meg, vagy nem hosszútávon gondolkodsz, akkor a Work Experience UK programot ajánljuk!

Nem akarsz egyedül bajlódni az álláskereséssel? Mindig is szívesen kezdtél volna karriert építeni Angliában? Megbízható munkáltatókat keresel? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 •  Szükséges kezdőtőke: kb. 170.000 Ft
 •  Programdíj: 300 GBP
 •  Fizetés: min. bruttó 7.2 GBP/óra + borravaló (~ nettó 400.000 Ft-tól kezdődnek a fizetések)
 •  Pozíciók: felszolgáló, bartender, szobalány, recepciós, konyhai kisegítő, general assistant
 •  Szállás: ingyenesen vagy kedvezményes áron biztosított
 •  Elvárások: magabiztos angol nyelvtudás & szakmai tapasztalat
 •  Szerződés hossza: fél éves határozott (meghosszabbítható) vagy határozatlan idejű
Olvass tovább a programról

WORK & STUDY BRIGHTON

  Szeretnéd meglévő angol nyelvtudásodat profi szintre emelni?
  Kezdőként jól jönne egy fél éves recepciós gyakorlat Angliából - lendítenél a karriereden?
  Mit szólnál fél évnyi ingyen nyelviskolához, miközben pénzt keresel?

A Work & Study programon belül a munkáltató egy brightoni hotel, amely fiatalos munkahelyet és ingyenes szállást biztosít a programon résztvevőknek, akik teljesen kezdőként is recepciós gyakornokként tudnak dolgozni, belekóstolva így a Front Office világába és értékes referenciát szereznek a fél éves időszak végén.

És ami a legjobb az egészben: a fizetett gyakornoki pozíció mellett a munkáltató ingyenes nyelviskolai tanfolyamra küldi az ügyfeleinket - így anyanyelvi környezetben, egy erős nyelviskolának hála, a nyelvtudásod profi szintre tudod emelni. :)

 •  Szükséges kezdőtőke: kb. 220.000 Ft
 •  Programdíj: 400 GBP
 •  Fizetés: nettó 300 GBP/hó + ingyenes nyelviskola + 400 GBP bónusz a szerződés leteltekor
 •  Pozíciók: recepciós (front office gyakornok)
 •  Szállás: ingyenesen biztosított
 •  Elvárások: folyékony angol nyelvtudás & minimális irodai vagy front office gyakorlat
 •  Szerződés hossza: 6 hónapos, fix szerződések
Olvass tovább a programról

Török Sándor élménybeszámolója

Szerintem vágj bele minél hamarabb a külföldi életbe, sok vesztenivalód nincs, nyerni viszont annál többet tudsz általa! :) Anglia csodálatos hely és nagyon sokat tanultam az ott tölött időből - ismerd meg a történetem Te is! Tovább...

Gyenes Noémi élménybeszámolója

Csakúgy, mint első alkalommal, minden nagyon gyorsan, és gördülékenyen zajlott a del REY segítségével. Egy héten belül megvolt a szerződésem a fogadóhotelemtől és október másodikán már repültem is a Ködös Albionba.. Tovább...

Balogh Tímea élménybeszámolója

Induljon hát akkor az Anna által elkészített interjú második része, amelyben a Balogh Tímea által látott, átélt és tapasztalt élményeket olvashatjátok a varázslatos Kanári-szigeteken töltött kalandjai során. Tovább...

Végh Ádám élménybeszámolója

A következőkben Anna által készített interjút olvashatjátok Ádámmal, mely első részében Ádám tapasztalatait és élményeit láthatjátok az angliai Brightonról, a munkájáról és az őt ért hatásokról és benyomásokról. Tovább...

Látnivalók

Dover fehér sziklái - Anglia

A sziklák jellegzetes fehér színéről kapta Anglia az Albion (fehér) nevet.

Dover fehér sziklái Anglia tradicionális kapuja, a szigetország itt van a legközelebb a kontinentális Európához. A csatorna itt a legkeskenyebb, a part túloldalán álló francia kikötőváros, Calais, csupán 34 km-re van Dovertől. Az úgynevezett Shakespeare-szikla az abszolút legközelebbi pont Európához, ahonnan átlátni a kontinensre, s fordítva is igaz.