UGYE NEM AKARSZ LEMARADNI 2017 LEGJOBB HELYEIRŐL????
JELENTKEZZ MÁR MOST! :)

A legszebb hotelek és legjobb kondíciók az előjelentkezőket várják! 

 •   Nincs gyakorlatod a hotelmunkák / vendéglátás terén, de szeretnél belekóstolni ebbe a világba?
 •   Jól beszélsz egy vagy több idegen nyelvet és érdekel a szállodák világa?
 •   Csak pár hónapos munkavállalást tervezel vagy pont jól jönne egy nyári diákmunka Görögországban?

A Work Experience Greece program az ideális választás, ha régóta szíved csücske Görögország és szívesen vállalnál valamelyik gyönyörű tengerparton nyári / szezonális munkát!

A szállodák ingyenesen gondoskodnak a szállásodról és az ellátásodról, így nem kell a kintléted alatt költened semmire. A részvételhez nem kell diáknak lenned, nem kell tudnod görögül, és ami a legjobb: előzetes gyakorlat sem szükséges. Csak vágj bele!

OLVASS >>>> KÉRDEZZ LILITŐL >>>> REGISZTRÁLJ >>>> DECEMBERTŐL OSZTJUK A SZERZŐDÉSEKET! :D

Nyári munka Görögországban

Nem tudsz elhelyezkedni, mert nincs gyakorlatod, vagy rendelkezel tapasztalattal, de nem elég nívós helyeken? Szeretnéd erősíteni az idegen nyelvtudásodat? Mindig is vonzott Görögország? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Milyen helyszíneken lehet dolgozni?

Partner szállodáink 4-5 csillagos besorolással rendelkeznek és Görögország legnagyobb üdülő paradicsomaiban találhatók. Az alábbi szigeteken és területeken tudunk elhelyezést biztosítani (a teljesség igénye nélkül): Rodosz, Kréta, Kos, Korfu, Santorini, Zakynthos, Naxos, Chalkidiki, stb.

Szerződés hossza 

A Work Experience Greece programban való részvétel hossza 3-6 hónap között szabadon választható. Egész évben lehet jelentkezni és mi folyamatosan, már decembertől kezdődően adjuk a szerződéseket a következő évi szezonra, a legjobb hotelekhez. A szállodák április és október között tartanak nyitva, kezdeni április és július között bármikor lehet.

Nagyon fontos, hogy legalább szeptember 15-ig tudj munkát vállalni, de előnyben részesítik azokat, akik a szezon végéig tudnak maradni. Minél korábban tudsz kezdeni és hosszabban maradni, annál előbb fogsz szerződést kapni.

Juttatások

A fizetés nem függ a jelentkező képzettségétől, referenciáitól, tapasztalatától és beosztásától, hanem a hotel egységesen határozza meg a traineek (gyakornokok) számára. Fizetésnap havonta van, a bért vagy görög számlára, vagy készpénzben fizetik ki. Vannak pozíciók, ahol borravalóra is lehet számítani.

A szállást és az ellátást térítésmentesen a munkaadó biztosítja, vagyis neked semmire nem kell költened a program időszaka alatt! A munkaruhát mindenhol garantálják, hiszen ezeknél a szállodáknál formaruhában kell dolgozni – egyedül egy kényelmes és strapabíró cipővel kell számolnod. A szobádat más gyakornokokkal fogod megosztani, a mosás & vasalás kérdéskör pedig könnyedén megoldható lesz a hotelen belül.

 • Fizetés: nettó 450-500 EUR / hó + borravaló
 • Szállás: ingyenes
 • Ellátás: ingyenes
 • Tréning: biztosított

Munkaidő & szabadidő

A heti munkaórák száma 48 szokott lenni, a napi munkaidő általában 8-10 óra.beosztást a menedzserek készítik el. A szerződés szerint mindenkinek heti 1 szabadnap jár, és 48 ledolgozandó órával kell kalkulálni. Minden munkavégzés, ami ezen felül történik, már túlórának számít, így pluszban kifizetik. A napi műszak a felszolgálóknál általában kétszer négy órás blokkra van bontva, közötte több órás szünettel. A szobalányok pedig a legtöbb helyen szobaszám szerint dolgoznak – vagyis minél rutinosabb valaki, annál korábban végez a napi teendőivel.

A legtöbb szállodában nem lehet igénybe venni a vendégeknek nyujtott szolgáltatásokat (medence, SPA, stb) még a szabadnapokon sem. A dolgozók hotelbeli lehetőségeit az adott munkahely szabályzata tartalmazza, ami kitér a szabadidő hotelen belüli eltöltésére, a vendég-dolgozó kapcsolatra is.

A szabadidőt mindenki azzal tölti, amivel szeretné – érdemes ilyenkor beutazni a szigetet, felfedezni a helyi látnivalókat, vagy élni az éjszakai élet nyújtotta lehetőségekkel. Mivel ezeknél a szállodáknál nagyon sok fiatal szokott szerződni nyári munkára, így a társaság is adott lesz, a legtöbb helyen egymást érik a személyzeti bulik és beach party-k.

Kiutazás

A kiutazásod önköltségen történik, de megszervezésében igény szerint szívesen segítünk. A reptérre vagy kikötőbe érkezés után a hotel egyik munkatársa ki fog menni érted, vagy ha nem tudnak transzfert biztosítani, akkor egyénileg kell eljutnod a hotelig (shuttle buszokkal vagy taxival ez könnyedén megoldható). 

Görögországba többféleképpen is kényelmesen lehet utazni, így könnyedén megtalálod majd a pénztárcádnak megfelelő variációt.

 Repülővel

A WizzAir, RyanAir és az Aegean Airlines indít közvetlen járatokat a szigetekre a főszezonban. Athéni átszállással még ennél is több lehetőség közül válogathatsz. A járatok ellenőrzésre mi a SkyScanner oldalát szoktuk javasolni.

  Busszal

Ha nem szeretnél repülőre ülni, akkor számtalan vonat- és buszjárat közül válogathatsz.  Utazhatsz Athénig/Thessaloniki városáig busszal is, onnan pedig hajóval tudod folytatni az utat. A görögországi hajójáratok meglepően jól szervezettek, és előzetes foglalás nélkül, kényelmesen érheted el a legnagyobb szigetek kikötőit.

Biztosítás

A programban való részvétel feltétele az érvényes EHIC kártya, amely biztosítási fedezetet nyújt baleset vagy kórházi ellátás esetén. Külön privát baleset biztosítást nem szükséges kötni.

Költségek

Szükséges indulótőkének  kb. 150.000 Ft-ot szoktunk javasolni.  

 • jelentkezési díj: 5.000 Ft (regisztráció után fizetendő)
 • programdíj: 250 GBP (a Munkaajánlat elfogadásakor fizetendő)
 • kiutazás költsége
 • költőpénz és biztonsági tartalék az első fizetésig

Szükséges dokumentumok

Az itt felsorolt iratokat egy online felületre kell majd feltöltened, hogy bekerülj a del REY International adatbázisába.

 • Önéletrajz (angol nyelven)
 • Elegáns, egész alakos fotó(k) 
 • Angol nyelvű referenciák másolata (ha vannak)
 • Releváns végzettségek, oklevelek másolata (ha vannak)
 • Nyelvvizsga bizonyítvány másolata (ha van)
 • Európai Biztosítási Kártya (EHIC)
 • A legtöbb görög hotel erkölcsi bizonyítványt és anyakönyvi kivonatot is kér a hivatali ügyintézés miatt, így érdemes ezeket is időben beszerezned.

Jelentkezés & kiválasztás menete

A szerződéseket hónapokkal a nyári szezon kezdete előtt adjuk ki, így az év bármely szakaszában megkezdheted a jelentkezést. Ehhez mindössze regisztrálni kell a rendszerünkben.

  Regisztráció a del REY International rendszerében

Regisztrált felhasználóként létrehozod a profilodat, összeállíthatod a jelentkezési anyagodat, böngészhetsz a nyitott pozíciók között és jelentkezhetsz bármelyik konkrét munkaajánlatra – bármelyik országban, bármelyik program keretében! Ha pedig pontos elképzeléseid vannak, akkor csak megadod az elvárásaidat, és a del REY International csapata megkeresi számodra a megfelelő munkalehetőséget!

  Az elhelyezkedés első lépése: Munkaajánlat

Vannak hotelek, akik február-március magasságban kijelölnek egy napot, amikor Budapesten válogatást tartanak, ezt nevezzük Job Fair-nek. Ilyenkor idegen nyelven meginterjúztatnak, megbeszélitek a felmerülő kérdéseidet, és ha minden jól ment, akkor pár napon belül küldenek is egy hivatalos munkaajánlatot (Job Offer).

Vannak olyan hotelek (és ők vannak többségben) akik a del REY International rendszerében böngésznek a profilok között, vagy a hozzájuk befutó jelentkezések közül válogatnak. Lehet, hogy ki lesz jelölve számodra egy telefonos vagy skype-os interjú, de sok szálloda erre nem tart igényt. Ha valakinek szeretnének állást ajánlani, akkor  küldenek egy hivatalos munkaajánlatot (Job Offer).

  Munkaszerződéssel kapcsolatos ügyintézés

Amennyiben elfogadod a felajánlott pozíciót és kondíciókat, akkor megkapod tőlünk a szerződésedet (Contract/Agreement) és sok egyéb iratot.
Ha minden aláírnivalóval készen vagyunk, akkor segítünk megszervezni az utazásod és természetesen igény szerint kapcsolatban maradunk veled a program egész időszaka alatt!

Kérdéseid vannak jelentkezés előtt? 

Kérdezd közvetlenül a Work Experience Greece program koordinátorát, Lantos Lilit! :)

Lantos Lili  VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Elvárások

 • 18-30 közötti életkor.
 • EU-s állampolgárság.
 • Magabiztos angol vagy német nyelvtudás.
 • Érvényes Európai Biztosítási Kártya (EHIC).
 • Hallgatói jogviszony: nem szükséges.
 • Szakmai tapasztalat: nem szükséges.
 • Legalább 10-12 hetes időszak vállalása.

Betölthető pozíciók

Egyik munkakör betöltéséhez sem szükséges előzetes tapasztalat, de eltérő követelmények lehetnek!