WORK & STUDY PROGRAM

Gyakorlat nélkül recepciós munka Angliában - Ingyenes nyelviskola

Ha szeretnél értékes szakmai tapasztalatot szerezni egy választott szakmában és közben nyelviskolában tanulni, akkor a Work & Study programok minden igényedet kielégítik majd.

Segítségükkel úgy szerezheted meg a szakmai gyakorlatot, hogy nem kell hónapokat tanfolyamokon ücsörögnöd, vagy rosszabbnál-rosszabb munkahelyeken vesztegetni az időt. Egyből egy jó nevű hotelnél kezdhetsz, ahová kifejezetten kezdőket várnak. A szerződésed 6 hónapos időszakra szól, és ez idő alatt a munkahelyeden megtanítanak mindent, amire a későbbi karrieredben szükséged lehet.

Ez alatt az időszak alatt egy nyelviskolában csiszolhatod tovább a nyelvtudásodat. Az órarendet a beosztásoddal fogják összehangolni - így két területen is fejlődhetsz: szakmailag és nyelvtudásilag is. 

A munkáltatók a szállást ingyenesen biztosítják neked, így csak az étkezésekről kell gondoskodnod, ezekre a kiadásokra mindenhol biztosítanak költőpénzt, ami átlagban nettó 120.000 Ft környékén szokott lenni. Ebből az összegből kényelmesen elleszel egész hónapban.

A programokra sokszor várólista van, így jelentkezz még időben! Kezdési időpontok a nyelviskolához igazodva általában kétszer vannak egy évben. Hat hónapnál rövidebb időszakra sajnos nem lehet kiutazni, így érdemes halasztott félévre, vagy diplomázás utánra időzíteni a program megkezdését.

A klasszikus recepciós feladatokon felül nekünk rengeteg adminisztratív és koordinációs feladatunk van, magyarán meg kell szervezni a diákoknak az utazását, meg az ittlétét és segítenünk kell a munkatársakat és a nyelviskola munkáját. Nagyon jó kapcsolatokat lehet kiépíteni ebben a munkában és érdekes szituációkba, élethelyzetekbe is belecsöppenhetünk. Aki szereti a kihívásokat, és nem riad vissza attól, hogy telefonba beszéljen meg tervezzen, annak ez a pozíció nagyon jó.
Végh Ádám - Brighton

Kiknek ajánljuk?

 • életkorod 18 & 30 közötti
 • már rendelkezel némi irodai vagy front office tapasztalattal, de recepciósként szeretnél igazi gyakorlatot szerezni
 • magabiztosan beszélsz angolul, de szívesen profitálnál egy fél éves, ingyen nyelvi képzésből
 • szívesen dolgoznál 6 hónapos szerződéssel Brightonban
 • referenciát akarsz szerezni egy angol hoteltől
 • jó kommunikációs és szervezőkészséged van

WORK & STUDY BRIGHTON

  Szeretnéd meglévő angol nyelvtudásodat profi szintre emelni?
  Kezdőként jól jönne egy fél éves recepciós gyakorlat Angliából - lendítenél a karriereden?
  Mit szólnál fél évnyi ingyen nyelviskolához, miközben pénzt keresel?

A Work & Study programon belül a munkáltató egy brightoni hotel, amely fiatalos munkahelyet és ingyenes szállást biztosít a programon résztvevőknek, akik teljesen kezdőként is recepciós gyakornokként tudnak dolgozni, belekóstolva így a Front Office világába és értékes referenciát szereznek a fél éves időszak végén.

És ami a legjobb az egészben: a fizetett gyakornoki pozíció mellett a munkáltató ingyenes nyelviskolai tanfolyamra küldi az ügyfeleinket - így anyanyelvi környezetben, egy erős nyelviskolának hála, a nyelvtudásod profi szintre tudod emelni. :)

 •  Szükséges kezdőtőke: kb. 220.000 Ft
 •  Programdíj: 400 GBP
 •  Fizetés: nettó 300 GBP/hó + ingyenes nyelviskola + 400 GBP bónusz a szerződés leteltekor
 •  Pozíciók: recepciós (front office gyakornok)
 •  Szállás: ingyenesen biztosított
 •  Elvárások: folyékony angol nyelvtudás & minimális irodai vagy front office gyakorlat
 •  Szerződés hossza: 6 hónapos, fix szerződések
READ MORE ABOUT