   Szállodai/vendéglátási tapasztalatod már van és szeretnél egy külföldi referenciával gazdagodni?
   Szívesen élnél Írországban? 
  Jól fizető, biztos munkahelyet keresel?

Az Employment Ireland program  azok számára ajánlott, akik hosszú távon gondolkodnak külföldi munkában és már rendelkeznek szállodaipari vagy vendéglátási tapasztalattal.A szállodáink ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítják a szállásodat és az ellátásodat, így nem kell külön albérletet keresgélned (vagyis nem kell hatalmas kezdőtőke az albérlet kauciójához és egyéb kiadásokhoz). A részvételhez előzetes szakmai tapasztalat szükséges.  Ha ez nincs meg, vagy nem hosszútávon gondolkodsz, akkor a Work Experience programokat  ajánljuk!

Szállodai munka Írországban

Nem akarsz egyedül bajlódni az álláskereséssel? Szeretnéd megtapasztalni milyen Írországban élni és dolgozni? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Megbízható munkáltatókat keresel? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Milyen helyszíneken lehet dolgozni?

Partner szállodáink 4-5 csillagos besorolással rendelkeznek és Írország vidéki részein találhatók. A dublini munkáltatókkal a magas megélhetési költségek és a még magasabb albérletárak miatt nem foglalkozunk. Vannak éttermi partnereink is, elszórva Írország szerte.

Szerződés hossza 

Az Employment Ireland programban való részvételhez minimum fél-egy éves szerződést kell tudni vállalni. Egész évben lehet jelentkezni és mi folyamatosan szerződtetjük a jelentkezőket az ír hotelekhez és éttermekhez. Sok szálloda kifejezetten az április és november közötti időszakra keres dolgozókat, így ezekben a hónapokban van a legtöbb munkaajánlat.

Juttatások

A fizetés függ a jelentkező képzettségétől, referenciáitól, tapasztalatától és beosztásától.  Fizetésnap a legtöbb helyen kéthetente van, a bért ír bankszámlára fizetik ki. Vannak pozíciók, ahol borravalóra is lehet számítani.

A szállást ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítja a munkáltató, vagyis nem szükséges jelentős kezdőtőke az induláshoz és nem kell szálláskereséssel bajlódnod! A szállásodat/apartmanodat  más dolgozókkal fogod megosztani. A szállás díját (ha van) a fizetésből vonják a szerződés szerint. Ezen felül a legtöbb munkáltató munkanapokon az étkezést is ingyenesen garantálja neked.

 • Fizetés: bruttó 290 EUR / hét + borravaló (munkakörtől és ledolgozott munkaóráktól függően)
 • Szállás: mindenhol ingyenes vagy kedvezményesen biztosított
 • Ellátás: a legtöbb helyen ingyenes vagy kedvezményesen biztosított

Munkaidő & szabadidő

A heti munkaórák száma 40-48 szokott lenni, a napi munkaidő általában 8 óra. A beosztást a menedzserek készítik el. A szerződés szerint mindenkinek minimum heti 1 szabadnap jár, és 35-48 ledolgozandó órával kell kalkulálni. A szerződések mindig órabérről rendelkeznek, így ha több munkaórád van, a fizetésed is több lesz. A napi műszak a legtöbb helyen két blokkra van felosztva. A szobalányok pedig a legtöbb helyen szobaszám szerint dolgoznak – vagyis minél rutinosabb valaki, annál korábban végez a napi teendőivel.

A legtöbb szállodában nem lehet igénybe venni a vendégeknek nyújtott szolgáltatásokat (medence, SPA, stb) még a szabadnapokon sem. A dolgozók hotelbeli lehetőségeit az adott munkahely szabályzata tartalmazza, ami kitér a szabadidő hotelen belüli eltöltésére, a vendég-dolgozó kapcsolatra is.

A szabadidőt mindenki azzal tölti, amivel szeretné – érdemes ilyenkor beutazni a környéket, felfedezni a helyi látnivalókat.

Kiutazás

A kiutazásod önköltségen történik, de megszervezésében igény szerint szívesen segítünk. A reptérre vagy kikötőbe érkezés után a hotel egyik munkatársa ki fog menni érted, vagy ha nem tudnak transzfert biztosítani, akkor egyénileg kell eljutnod a hotelig (shuttle buszokkal vagy vonattal ez könnyedén megoldható). 

Írországba többféleképpen is kényelmesen lehet utazni, így könnyedén megtalálod majd a pénztárcádnak megfelelő variációt.

 Repülővel

A WizzAir, RyanAir és az EasyJet indít közvetlen járatokat Angliába. A járatok ellenőrzésre mi a SkyScanner oldalát szoktuk javasolni.

  Busszal

Ha nem szeretnél repülőre ülni, akkor számtalan vonat- és buszjárat között válogathatsz.   Írországon belül a reptérről busszal vagy vonattal kényelmesen utazhatsz a célállomásig - jegyet foglalnod belföldi járatokra sosem kell.   

Biztosítás

A programban résztvevők után a munkáltató ír TB-t fizet, így a magyar TB fizetését fel lehet függeszteni. Baleset, betegség esetén a szükséges hivatali ügyintézés után (TB szám kikérése, orvoshoz bejelentkezés) az orvosi ellátás ingyenes. A dolgozóknak évente ír adóbevallást kell csinálnia, amiben a del REY International szívesen segít.

Költségek

Szükséges indulótőkének kb. 180.000 Ft-ot szoktunk javasolni.  

 • jelentkezési díj: 5.000 Ft (jelentkezéskor fizetendő)
 • programdíj: 300 GBP (a Munkaajánlat elfogadásakor fizetendő)
 • kiutazás költsége
 • költőpénz és biztonsági tartalék az első fizetésig

Szükséges dokumentumok

Az itt felsorolt iratokat egy online felületre kell majd feltöltened, hogy bekerülj a del REY International adatbázisába.

 • Önéletrajz (angol nyelven)
 • Elegáns, egész alakos fotó(k) 
 • Motivációs levél (jó ha van)
 • Angol nyelvű referenciák másolata (ha vannak)
 • Releváns végzettségek, oklevelek másolata (ha vannak)
 • Nyelvvizsga bizonyítvány másolata (ha van)
 • Útlevél nem kötelező, de erősen ajánlott a kinti hivatali ügyintézés megkönnyítésére. 

Jelentkezés & kiválasztás menete

A szerződéseket sokszor jóval a kezdés előtt adjuk, így az év bármely szakaszában megkezdheted a jelentkezést. Ehhez mindössze regisztrálni kell a rendszerünkben.

  Regisztráció a del REY International rendszerében

Regisztrált felhasználóként létrehozod a profilodat, összeállíthatod a jelentkezési anyagodat, böngészhetsz a nyitott pozíciók között és jelentkezhetsz bármelyik konkrét munkaajánlatra – bármelyik országban, bármelyik program keretében! Ha pedig pontos elképzeléseid vannak, akkor csak megadod az elvárásaidat, és a del REY csapata megkeresi számodra a megfelelő munkalehetőséget!

  Az elhelyezkedés első lépése: Munkaajánlat

Első körben általános interjút szervezünk angol kollégáinkkal, akik először ellenőrzik a nyelvtudásodat és egyeztetnek veled az elképzeléseidről. Ezután visszajeleznek, hogy tudnak-e számodra állást keresni/ajánlani. A jóváhagyásuk után élesítjük az anyagodat a rendszerben.

Partnerhoteleink és szerződött éttermeink a del REY International rendszerében böngésznek az önéletrajzok között, vagy a hozzájuk befutó jelentkezések közül válogatnak. Minden esetben ki lesz jelölve számodra egy telefonos vagy skype-os interjú a munkáltatóval, ha az anyagod alapján szeretnének jobban megismerni. Ha valakinek szeretnének állást ajánlani, akkor az interjú után küldenek egy hivatalos munkaajánlatot (Job Offer)

  Munkaszerződéssel kapcsolatos ügyintézés

Amennyiben elfogadod a felajánlott pozíciót és kondíciókat, akkor megkapod tőlünk a szerződésedet (Contract/Agreement) és sok egyéb iratot.

Ha minden aláírnivalóval készen vagyunk, akkor segítünk megszervezni az utazásod és természetesen igény szerint kapcsolatban maradunk veled a program egész időszaka alatt!

Kérdéseid vannak jelentkezés előtt? 

Kérdezd közvetlenül az Employment Ireland program koordinátorát, Marton Krisztinát! :)

  VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

    


Elvárások

 • 18-45 közötti életkor.
 • EU-s állampolgárság.
 • Erős angol nyelvtudás.
 • Minimum fél éves szerződés vállalása.
 • Hallgatói státusz: nem szükséges.
 • Előzetes szakmai tapasztalat: szükséges.

Betölthető pozíciók

Mindegyik munkakör betöltéséhez releváns szakmai tapasztalat szükséges! Ha nincs gyakorlatod, akkor a Work Experience programokat ajánljuk.