  Rendelkezel gyakorlattal a hotelmunkák terén, és szeretnél jól fizető angol főállásban dolgozni?
  Meglévő szakmai tapasztalatodat szeretnéd tovább mélyíteni és értékes referenciát szerezni?

Az Employment UK program azok számára jelent megoldást, akik már megszerezték a szükséges szakmai gyakorlatot és hosszú távban gondolkodnak. A hotelek ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítják a szállásodat és az ellátásodat, így nem kell külön albérletet keresgélned. A részvételhez a választott pozícióban legtöbbször az előzetes gyakorlat elvárás (tehát minimum egy gyakornokként eltöltött szezon) és magabiztosan kell beszélned angolul is. A program keretében főállásokban van lehetőség elhelyezkedni, ami azt jelenti, hogy mindenkori angol minimálbér garantált.

Szállodai munka Angliában

Nem akarsz egyedül bajlódni az álláskereséssel? Szeretnéd megtapasztalni milyen Angliában élni és dolgozni? Referenciát szeretnél szerezni egy 4-5 csillagos külföldi szállodától? Megbízható munkáltatókat keresel? Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Milyen helyszíneken lehet dolgozni?

Partner szállodáink 3-4-5 csillagos besorolással rendelkeznek és Anglia vidéki részein találhatók. Londoni munkáltatókkal a magas megélhetési költségek és a még magasabb albérletárak miatt nem foglalkozunk. Vannak éttermi partnereink is, elszórva Anglia szerte.

Szerződés hossza 

Az Employment UK programban való részvételhez minimum fél éves szerződést kell tudni vállalni. Egész évben lehet jelentkezni és mi folyamatosan szerződtetjük a jelentkezőket az angol hotelekhez és éttermekhez. Sok szálloda kifejezetten az április és november közötti időszakra keres dolgozókat, így ebben ezekben a hónapokban van a legtöbb munkaajánlat.

Juttatások

A fizetés függ a jelentkező képzettségétől, referenciáitól, tapasztalatától és beosztásától.  Fizetésnap a legtöbb helyen havonta van, a bért angol bankszámlára fizetik ki. Vannak pozíciók, ahol borravalóra is lehet számolni.

A szállást ingyenesen vagy kedvezményesen biztosítja a munkáltató, vagyis nem szükséges jelentős kezdőtőke az induláshoz és nem kell szálláskereséssel bajlódnod! A szállásodat/apartmanodat  más dolgozókkal fogod megosztani. A szállás díját (ha van) a fizetésből vonják a szerződés szerint. Ezen felül a legtöbb munkáltató munkanapokon az étkezést is ingyenesen garantálja neked.

 • Fizetés: nettó 850-1.200 GBP / hó + borravaló (munkakörtől és ledolgozott munkaóráktól függően)
 • Szállás: mindenhol ingyenes vagy kedvezményesen biztosított
 • Ellátás: a legtöbb helyen ingyenes vagy kedvezményesen biztosított

Munkaidő & szabadidő

A heti munkaórák száma 48 szokott lenni, a napi munkaidő általában 8 óra. A beosztást a menedzserek készítik el. A szerződés szerint mindenkinek heti 1 szabadnap jár, és 35-48 ledolgozandó órával kell kalkulálni. A szerződések mindig órabérről rendelkeznek, így ha több munkaórád van, a fizetésed is több lesz. A napi műszak a felszolgálóknál általában kétszer négy órás blokkra van bontva, közötte több órás szünettel. A szobalányok pedig a legtöbb helyen szobaszám szerint dolgoznak – vagyis minél rutinosabb valaki, annál korábban végez a napi teendőivel.

A legtöbb szállodában nem lehet igénybe venni a vendégeknek nyújtott szolgáltatásokat (medence, SPA, stb) még a szabadnapokon sem. A dolgozók hotelbeli lehetőségeit az adott munkahely szabályzata tartalmazza, ami kitér a szabadidő hotelen belüli eltöltésére, a vendég-dolgozó kapcsolatra is.

A szabadidőt mindenki azzal tölti, amivel szeretné – érdemes ilyenkor beutazni a környéket, felfedezni a helyi látnivalókat.

Kiutazás

A kiutazásod önköltségen történik, de megszervezésében igény szerint szívesen segítünk. A reptérre vagy kikötőbe érkezés után a hotel egyik munkatársa ki fog menni érted, vagy ha nem tudnak transzfert biztosítani, akkor egyénileg kell eljutnod a hotelig (shuttle buszokkal vagy vonattal ez könnyedén megoldható). 

Angliába többféleképpen is kényelmesen lehet utazni, így könnyedén megtalálod majd a pénztárcádnak megfelelő variációt.

 Repülővel

A WizzAir, RyanAir és az EasyJet indít közvetlen járatokat Angliába. A járatok ellenőrzésre mi a SkyScanner oldalát szoktuk javasolni.

  Busszal

Ha nem szeretnél repülőre ülni, akkor számtalan vonat- és buszjárat között válogathatsz.  Anglián belül a reptérről busszal vagy vonattal kényelmesen utazhatsz a célállomásig - jegyet foglalnod belföldi járatokra sosem kell. 

Biztosítás

A programban résztvevők után a munkáltató angol TB-t fizet, így a magyar TB fizetését fel lehet függeszteni. Baleset, betegség esetén a szükséges hivatali ügyintézés után (NI szám kikérése, orvoshoz bejelentkezés) az orvosi ellátás ingyenes. A dolgozóknak évente angol adóbevallást kell csinálnia, amiben a del REY International szívesen segít.

Költségek

Szükséges indulótőkének kb. 180.000 Ft-ot szoktunk javasolni.  

 • jelentkezési díj: 5.000 Ft (jelentkezéskor fizetendő)
 • programdíj: 300 GBP (a Munkaajánlat elfogadásakor fizetendő)
 • kiutazás költsége
 • költőpénz és biztonsági tartalék az első fizetésig

Szükséges dokumentumok

Az itt felsorolt iratokat egy online felületre kell majd feltöltened, hogy bekerülj a del REY International adatbázisába.

 • Önéletrajz (angol nyelven)
 • Elegáns, egész alakos fotó(k) 
 • Motivációs levél (jó ha van)
 • Angol nyelvű referenciák másolata (ha vannak)
 • Releváns végzettségek, oklevelek másolata (ha vannak)
 • Nyelvvizsga bizonyítvány másolata (ha van)
 • Útlevél nem kötelező, de erősen ajánlott a kinti hivatali ügyintézés megkönnyítésére. 

Jelentkezés & kiválasztás menete

A szerződéseket sokszor jóval a kezdés előtt adjuk, így az év bármely szakaszában megkezdheted a jelentkezést. Ehhez mindössze regisztrálni kell a rendszerünkben.

  Regisztráció a del REY International rendszerében

Regisztrált felhasználóként létrehozod a profilodat, összeállíthatod a jelentkezési anyagodat, böngészhetsz a nyitott pozíciók között és jelentkezhetsz bármelyik konkrét munkaajánlatra – bármelyik országban, bármelyik program keretében! Ha pedig pontos elképzeléseid vannak, akkor csak megadod az elvárásaidat, és a del REY csapata megkeresi számodra a megfelelő munkalehetőséget!

  Az elhelyezkedés első lépése: Munkaajánlat

Első körben általános interjút szervezünk angol kollégáinkkal, akik először ellenőrzik a nyelvtudásodat és egyeztetnek veled az elképzeléseidről. Ezután visszajeleznek, hogy tudnak-e számodra állást keresni/ajánlani. A jóváhagyásuk után élesítjük az anyagodat a rendszerben.

Partnerhoteleink és szerződött éttermeink a del REY International rendszerében böngésznek az önéletrajzok között, vagy a hozzájuk befutó jelentkezések közül válogatnak. Minden esetben ki lesz jelölve számodra egy telefonos vagy skype-os interjú a munkáltatóval, ha az anyagod alapján szeretnének jobban megismerni. Ha valakinek szeretnének állást ajánlani, akkor az interjú után küldenek egy hivatalos munkaajánlatot (Job Offer)

  Munkaszerződéssel kapcsolatos ügyintézés

Amennyiben elfogadod a felajánlott pozíciót és kondíciókat, akkor megkapod tőlünk a szerződésedet (Contract/Agreement) és sok egyéb iratot.

Ha minden aláírnivalóval készen vagyunk, akkor segítünk megszervezni az utazásod és természetesen igény szerint kapcsolatban maradunk veled a program egész időszaka alatt!

Kérdéseid vannak jelentkezés előtt? 

Kérdezd közvetlenül az Employment UK program koordinátorát, Marton Krisztinát! :)

  VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Elvárások

 • 18-45 közötti életkor.
 • EU-s állampolgárság.
 • Erős angol nyelvtudás.
 • Minimum fél éve szerződés vállalása.
 • Hallgatói státusz: nem szükséges.
 • Előzetes szakmai tapasztalat: szükséges.

Betölthető pozíciók

Mindegyik munkakör betöltéséhez releváns szakmai tapasztalat szükséges! Ha nincs gyakorlatod, akkor a Work Experience programokat ajánljuk.