Külföldi munka biztonságosan

Munka a legszebb tengerpartokon? Nyelvtanulás? Karrier a szállodaiparban? Szakmai gyakorlat?
EGY KALANDOS IDŐSZAK KÜLFÖLDÖN?

Közel 5.000 fiatal választott minket az elmúlt években, csatlakozz a del REY csapatához te is!
Egész évben várunk izgalmas helyszínekkel, gyönyörű hotelekben, szervezett keretek között.

Legnépszerűbb uticélok

Külföldi munka kezdőknek

Szeretnéd kipróbálni magad külföldön, munkát vállalni szervezett keretek között? Nincs tapasztalatod, de szívesen dolgoznál a szállodaiparban? Külföldi referenciával szeretnéd erősíteni a karrieredet? Nyelvet gyakorolnál?

Minderre kínálnak megoldás a del REY International Work Experience programjai - a legszebb célországokba, 2-6 hónapos időszakra szerződhetsz gyakorlat nélkül, akár barátokkal együtt is!

  Olvass tovább

Szakmai gyakorlat

Jobban szeretnéd egy menő külföldi szállodánál tölteni a szakmai gyakorlatodat, mint Magyarországon? Itt a lehetőség, hogy Spanyol- vagy Görögország legszebb hoteleihez szerződj le.

Az iskolád felé a del REY International minden iratot biztosít - így sikerrel pályázhatsz Erasmus ösztöndíjra is! Ingyenes szállás & ellátás vár a hotelben, a zsebpénzed pedig akár 150.000 Ft is lehet havonta! Bármit kérjen is az iskolád, mi megvalósítjuk! 

  Olvass tovább

Karrierépítés külföldön

Ha már van gyakorlatod a szállodaiparban vagy a vendéglátásban, akkor a del REY International segít felpörgetni a karriered! Olyan hotelekben tudunk állást és tréninglehetőséget biztosítani számodra, ahová egyedül nem tudsz szerződni!

4-5 csillagos, neves szállodák és hotelláncok várnak a legszebb üdülőparadicsomokban, sok esetben a szerződésed alatt biztosított ingyenes szállással és ellátással.

  Olvass tovább

Legnépszerűbb programok

Miért ne maradj itthon?

Legfrissebb blogbejegyzések

Miért a del REY International csapatát válaszd?

Szeretnéd megismerni mások sztoriját? Érdekel, hogy milyen tanácsokat adnak Neked? Olvasd el élménybeszámolóikat!