KÜLFÖLDI MUNKALEHETŐSÉGEK A LEGSZEBB HELYEKEN

Ha szereted a meleget és tengerparti fürdőzésekre vágysz akár télen is, akkor a déli partvidék programjait ajánljuk figyelmedbe. A mediterrán térség országai közül egyedül Spanyolországban lehet egész évben munkát vállalni, mivel a Kanári-szigeteken a hotelek egész évben üzemelnek. Görögország és Ciprus esetében a szállodák nyitva tartása április és október közé esik. 

Kicsit északabbra tekintve Franciaország és Anglia egész évben várja a munkavállalókat, míg Skóciába és Írországba jellemzően április és november közötti időszakra, szezonális munkára lehet jelentkezni.

Cyprus

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigeteként sok-sok felfedezni való kincset rejt. Ha szeretnél az április és november között tartó szezonban Afrodité szigetén dolgozni, akkor számtalan ajánlat közül válogathatsz. Limassol és Paphos környékén is vannak szállodáink, és a legszebbek minden tavasszal várnak!

Ha van gyakorlatod és az egész szezont tudod vállalni, akkor az Employment Cyprus programot ajánljuk. Ha kevesebb időre mennél vagy még nincs tapasztalatod a szállodai munka terén, akkor a Work Experience program lesz a befutó. Szakmai gyakorlat esetén az Internship program a megoldás. Ha pedig szívesen dolgoznál animátorként, akkor a Hotelanimation programot ajánljuk.

Available programmes:


France

Donec nec vestibulum ex, sit amet faucibus erat. Nulla fermentum nunc vel turpis feugiat, a eleifend orci pretium. Proin lobortis luctus faucibus. Aenean luctus erat id mauris molestie, sed posuere turpis cursus. Duis egestas leo quis viverra mollis. Pellentesque quis hendrerit nunc. Nunc facilisis laoreet ante ut mollis. Donec venenatis eros id turpis dapibus, a maximus est scelerisque. Morbi cursus pellentesque risus mattis porttitor. Integer non lacinia eros. Donec aliquam velit ante, sed dignissim erat congue eget. Aenean sit amet metus id risus faucibus rutrum sit amet id diam. Vestibulum auctor gravida facilisis. Morbi nulla erat, vehicula aliquet euismod venenatis, consequat eget ligula.

Available programmes:


Greece

A kék tenger, a homokos partok és a görög zene szerelmeseinek nem is lehetne szebb helyet ajánlani, mint Görögországot! Ha az április és október között tartó szezonban szeretnél valamelyik görög turista paradicsomban dolgozni, akár kezdőként, akár szakmabeliként, akkor ne habozz, jelentkezz mielőbb! A szerződéseket hónapokkal a hotelek nyitása előtt kezdjük el kiosztani.

Ha nincs gyakorlatod, akkor a Work Experience program keretében vállalhatsz munkát úgynevezett trainee státuszban, ha pedig már gyakorlott vagy a vendéglátásban, akkor az Employment Greece programot ajánljuk, ahol főállások között válogathatsz. Szeretnéd a szakmai gyakorlatodat egy gyönyörű görög szigeten tölteni? Akkor nézd meg az Internship Greece programot!

Available programmes:


Ireland

Írország kitűnú választás azoknak, akik alacsony indulótőkével szeretnének Írország gyönyörű vidéki részén munkát vállalni, vagy akár hosszú távon letelepedni. Igazolható gyakorlattal gyorsan munkába tudsz állni a szállodaiparban vagy vendéglátásban - és ami a legjobb: a szállásodat minden esetben biztosítják a munkáltatók, így nem kell jelentős kiadásokkal kalkulálnod.

Ha meglévő szakmai gyakorlattal jól fizető főállást keresel (biztosított szállással), akkor az Employment programra fókuszálj. Ha még nem vagy elég gyakorlott, vagy zöldfülűként nézelődsz, akkor először tölts el egy másik országban 3-6 hónapot valamelyik Work Experience program keretében. Spanyolország pl. egész évben várja az angolul beszélő jelentkezőket. 

Available programmes:


Ocean Cruises

A legkülönlegesebb partok és hihetetlen tájak várják azokat akik az óceáni hajózás gondolatával kacérkodnak. A fedélzeten bejárhatod Európa, A Karib-térség, az Atlanti-, és Csendes-óceán vizeit, miközben ezernyi különböző hellyel ismerkedsz meg.

A bekerüléshez sem kell komoly lécet megugranod, hiszen sok társaság gyakorlat nélkül várja a jelentkezőket, míg mások a képzett profikat részesítik előnyben, akik tovább szeretnék csiszolni a tudásukat. Bármelyik utat is válaszd, ezernyi kaland, kimagasló pénzkereset, szórakozás és milliónyi élmény vár egy ilyen óriás fedélzetén.

Available programmes:


River Cruises

A folyami hajózás keretében azok találhatják meg a számításaikat, akiket a komoly pénzkereset és a szakmai fejlődés mellett az utazás is vonz. Ezek az ékszerdobozhoz hasonlító exkluzív hajók bejárják Európa legtöbb folyami útvonalát, de Ázsiában sem jelentenek már újdonságot.

Jellemzően a nyári időszakban kínálják a legtöbb lehetőséget, de mára már gyakorivá váltak a téli útvonalak is, amik Spanyolországot, Portugáliát és Olaszországot járják be. A fedélzetükre több munkakörben léphetsz, a gyakorlat nélküli konyhai pozícióktól kezdve a képzett felszolgálókon át egészen az igazán tapasztaltaknak való Maitre’d és Hotelmanager pozíciókban is.

Available programmes:


Spain

Szívesen tevegelnél a Kanári-szigetek sivatagos részein és élveznéd a nyarat Lanzarote szigetén, amikor itthon hideg tél van? Vagy mindig is vonzott a Földközi-tenger spanyol szigeteinek nyári forgataga? Ha igen, akkor ne hagyd ki Spanyolországot az élményeid sorából!  Egész évben várnak téged partnerszállodáink, így kipróbálhatod magad a vendéglátás területén akkor is, ha nincs még gyakorlatod. Nem beszélsz spanyolul? Ez nem akadály, ugyanis a munkanyelved az angol lesz. 

Ha nincs gyakorlatod, akkor a Work Experience program keretében vállalhatsz munkát úgynevezett trainee státuszban, ha pedig szakmai gyakorlatodhoz keresel fogadóhotelt, akkor az Internship Spain a jó választás számodra. Ha különleges külföldi munkára vágysz, irány a Kanári-szigetek, ahol örök nyár van!

Available programmes:


United Kingdom

Nincs hiány a közhelyekből Angliával kapcsolatban. Az emeletes buszoktól kezdve a bájos házakon át a pubokig, a tejes teáig, a különc arisztokratákig és a hideg, szürke, esős időjárásig. Ha azonban karrierépítésre gondolunk, akkor Anglia egy nagyszerű választás! A segítségünkkel olyan munkahelyekre juthatsz be, ahová máshogy nem lenne esélyed!

Ha meglévő szakmai gyakorlattal jól fizető főállást keresel (biztosított szállással), akkor az Employment programra fókuszálj. Ha még nem vagy elég gyakorlott, vagy zöldfülűként nézelődsz, akkor a Work Experience program lesz a segítségedre. Ha szakmai gyakorlatot szeretnél kint tölteni, akkor Internship program. És egy különlegesség: tanulj nyelvet ingyen és dolgozz egy hotelben recepciós gyakornokként a Work & Study program keretében!

Available programmes: