PÁSZTOR GÁBOR

General Manager 

19 éves korom óta rengeteg különféle kalandban volt részem, melyek során voltak sikereim, nehézségeim és jópár hiba, amit el is követtem. Részt vettem a Work Experience programban Görögországban, szegődtem a Costa Magica fedélzetére személyedzőnek és a Carnival flottájában is dolgoztam fényképészként.

Mi is akkor a feladatom?

A Spanyol Work Experinece Program felelőseként elsődleges célom, hogy a 10 év alatt megszerzett tapasztalataimat és élményeimet felhasználva a lehető legegyszerűbbé, biztosabbá és gördülékenyebbé tegyem a jelentkezésed, megalapozva ezzel azt a nyári kalandod, amit elképzeltél.

És ez még nem minden, hiszen a segítségemmel léphetsz a hajós programjaink fedélzetére is, hogy bejárhasd Európa folyami útvonalait, és azokat a mesés karibi partokat, hol én majdnem 2 évet töltöttem el.

Mit várhatsz tőlem?

Azt, hogy a kérdéseidre nem egy 2 szavas igen/nem választ kapsz majd, hanem a lehető legbővebb információt, amit csak adni tudok.

És mit várok ezért cserébe?

Azt, hogy ezt a rengeteg extra infót  amit az e-mailekben és a weboldalon találtok használjátok, hiszen pont a ti javatokat szolgálja.

BEPILLANTÁS KALANDJAIMBA

ÁLTALAM MENEDZSELT TERÜLETEK 

Spanyolország

    Legyen sima nyári munka, vagy szakmai gyakorlat, Spanyolország egy ideális kezdő ország mindenkinek, aki nemzetközi környezetben szeretne gyakorlatot szerezi, miközben átéli a hamisítatlan spanyol életérzést, a siestát, tengerpartokat és a latin életritmust.

Olvass tovább a spanyol lehetőségekről


River Cruises  

    Már megszerezted a gyakorlatot, és szeretnél végre komoly előrelépést tenni? A folyami hajózás az ideális megoldás, hiszen nem csupán a kiemelkedő és kiszámítható kereset teszi vonzóvá, hanem az is, hogy egy 5-6 csillagos nemzetközi munkahelyről szerzel igen értékes referenciát.

Olvass tovább a folyami hajós lehetőségekről

Ocean Cruises 

    Az igazi kalandorok programja, akik egyszerre szeretnének mindent: Kezdőként nekivágni egy olyan munkahelynek, akol 1500-2000dollár nettót keresel egy hónapban, mialatt beutazod a Karib-tenger, Európa, Ausztrália és Ázsia legszebb, vízen megközelíthető paradicsomait.

Olvass tovább az óceánjárós lehetőségekről

Kérdésed van? Szívesen segítek akár egyéni tanácsadással is! :) Egyeztessünk! VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE