MARTON KRISZTINA

HR Assistant  

Krisztinek hívnak, a Kodolányi János Főiskola végeztem közgazdászként. Mindig is vonzott a turizmus, és vendéglátás világa, illetve egész életemben nagyon szerettem külföldre  járni, utazni, gyönyörű tengerpartokon napozni, a tengerekben fürdeni. Úgyhogy aztán ebből kifolyólag 2010-ben úgy döntöttem, hogy összekötöm, a kellemest a hasznossal, és neki vágtam a nagy világnak. Ekkor elkezdődött a külföldi vándorlásom. :)

Legelőször Angliába mentem babysitterkedni, hogy minél előbb felfejlesszem az angol nyelvtudásom. Majd jött több lehetőség is, amik közül válaszhattam, végül is ciprusi animáció mellett döntöttem (del Rey-el :D), amit nem bántam meg egy percig sem. Tapasztalat és mindenféle gyakorlat néllkül mentem ki, de az idő folyamán, az összes munkakörrel volt szerencsém megismerkedni , illetve szakmailag fejlődni. Animációval kezdtem, báros munkával folytattam, majd felszolgálás következett és végül étterem supervisor pozíció lett belőle. :)

Megjártam már  Mallorcát, Krétát, Zakintost, Máltát, Floridát.Életem legjobb élményeit ezekben az országokban éltem át, és szinte azösszes barátom és barátnőmet kint ismertem meg, akikkel napi szinten tartom még mindig kapcsolatot  (a dolog érdekessége, hogy ezek a barátok mind magyarok, de sok sok ciprusi görög, spanyol emberrel is jó barátságot kötöttem :D)

Most a del REY kis csapatát erősítem, mint HR Manager és minden erőmmel azon dolgozom, hogy mindenki számára a lehető legjobb munkahelyet sikerüljön megválasztani találni illetve hogy az évek alatt összeszedett sok-sok élményemet, tapasztalataimat meg tudjam osztani , ezzel is segítve a jelentkezők döntését .

Én végig mentem azokon a lépcsőfokokon, amelyeken ti mentek most át tudom, hogy nehéz a döntés, nehéz a  folyamat, de azt tudom csak tanácsolni, hogy mindenképpen vágjatok bele, mert biztos vagyok benne, hogy ahogyan nekem is, nektek is egy életre szóló élmény lesz ez!

BEPILLANTÁS KALANDJAIMBA

feladataim

Költségvetés

Fontos, hogy ismerd a részvételhez szükséges kezdőtőkét, és megtaláld a pénztárcádnak megfelelő lehetőségeket. Mindig vannak minimális befektetést igénylő programok, illetve diákként több támogatással is élhetsz, amiről kollégáink tudnak bővebb tájékoztatást adni.

Célterület

Gondold végig, hogy az elérhető országok közül melyik vonz igazán. Szűkítheted a célterületeket (pl. egy szigetet vagy régiót választasz), de ezzel csökkented a lehetőségeidet is. Vagy lehetsz nyitott több területre is, így az esélyeid is sokszorozódnak.

Dátumok

Fontos hogy tisztában legyél vele hogy mettől-meddig tudsz munkát vállalni. Ha az iskolád határidőket szab meg, akkor ennek a jelentkezés előtt járj utána. AKÁR HÓNAPOKKAL ELŐRE IS JELENTKEZHETSZ, így biztosíthatod a helyed bármelyik programon.

ÁLTALAM MENEDZSELT TERÜLETEK 

Írország

   Gyönyörű tájak, friss levegő, sziklaszirtek, luxus kastélyszállódák. Hát ez Írország. Ha már rendelkezel gyakorlattal, de akár kezdőként is neki vághatsz a kalandnak kiemelkedő fizetésért! Akár 3-6 hónapos szerződéssel is ki tudsz menni, és kitanulni a vendéglátás csínját-bínját!

Olvass tovább Írországról

Ciprus

  Szeretnél egy igazán pörgő és bulis munkát? Akkor a ciprusi hotel animációt ki kell próbálnod! Vagy inkább 4-5 csillagos szállodákban dolgoznál a vendéglátás különböző területein? Az is megoldható! A káprázatos és kristálytiszta tengerrel rendelkező Ciprus szigetén a lehetőségek tárháza határtalan! Élvezd ki a napsütést az egész év folyamán és a világszerte híres buli sétányokat!

Olvass tovább Ciprusról

Egyesült Királyság 

   Ha szeretnéd anyagilag előre megalapozni a jövődet, és hosszú távban gondolkozol, valamint már rendelkezel kellő gyakorlattal a vendéglátás területén, akkor Anglia a Te utad! Élvezd a vidéki környezetet, szerezz kiváló referenciát és tökéletesítsd anyanyelvi környezetben a nyelvtudásosodat!

Olvass tovább az Egyesült Királyságról

Kérdésed van? Szívesen segítek akár egyéni tanácsadással is! :) Egyeztessünk! VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE