LANTOS LILI

HR Assistant 

Sziasztok, Lili vagyok, az ELTE-n végeztem olasz szakon, illetve a BKF-en turisztikai szervező és értékesítő szakképzésén. Már a tanulmányaim során is rájöttem, hogy a későbbiekben a turizmus felé szeretnék orientálódni, ugyanis imádok mindent, ami utazással kapcsolatos! :)

2009-ben vágtam neki a nagy világnak, ekkor kezdődött külföldi vándorlásom. Munka céljából először Olaszországba jártam, ezzel főképp az volt a célom, hogy a nyelvtudásomat fejlesszem. Itt 3 hónapot töltöttem és au-pairként segítettem egy család mindennapjaiban.

Az igazi kaland viszont akkor kezdődött, mikor 2014-ben Krétára repültem a del REY közreműködésével.. :) Kicsit félve indultam neki azzal a tudattal, hogy az egész nyarat felszolgálóként fogom végig robotolni, de életem egyik legmeghatározóbb szakaszává vált ez az időszak.Ezen felbátorodva következő évben jelentkeztem animátornak Spanyolországba, pontosabban a Kanári-szigetekre.

A legnagyobb élményeimet utazásaim során szereztem, sok új baráttal és tapasztalattal lettem gazdagabb. Most a budapesti del REY csapatot erősítem, mint HR asszisztens, próbálok nektek minél több mindenben segíteni és válaszolni az összes kérdésetekre.

Mivel már bejártam azt az utat, amin ti most mentek keresztül, egyéni tapasztalataimat is szívesen megosztom veletek.

 Tanácsként pedig csak annyit mondanék: vágjatok bele! Megéri! :)

BEPILLANTÁS KALANDJAIMBA

feladataim

Költségvetés

Fontos, hogy ismerd a részvételhez szükséges kezdőtőkét, és megtaláld a pénztárcádnak megfelelő lehetőségeket. Mindig vannak minimális befektetést igénylő programok, illetve diákként több támogatással is élhetsz, amiről kollégáink tudnak bővebb tájékoztatást adni.

Célterület

Gondold végig, hogy az elérhető országok közül melyik vonz igazán. Szűkítheted a célterületeket (pl. egy szigetet vagy régiót választasz), de ezzel csökkented a lehetőségeidet is. Vagy lehetsz nyitott több területre is, így az esélyeid is sokszorozódnak.

Dátumok

Fontos hogy tisztában legyél vele hogy mettől-meddig tudsz munkát vállalni. Ha az iskolád határidőket szab meg, akkor ennek a jelentkezés előtt járj utána. AKÁR HÓNAPOKKAL ELŐRE IS JELENTKEZHETSZ, így biztosíthatod a helyed bármelyik programon.

ÁLTALAM MENEDZSELT TERÜLETEK 

Görögország

   Engem teljesen elvarázsolt a görög kis szigetek hangulata: az emberek, a tenger, az utcák... minden olyan egyedi. Bárhova is utazol az országon belül, mindenhol találkozni fogsz ezzel a csodával, amit vétek lenne kihagyni! És hogy miért érdemes Görögországot választani? Mert semmi se fogható a görögök világához!

Olvass tovább a görög lehetőségekről

Málta  

    Egyáltalán létezik Máltának olyan része, amibe nem lehetne beleszeretni első látásra? Én még nem találkoztam egy ilyen pontjával sem. A színes csónakok, a türkizkék tenger, a naplemente utáni hangulat az utcákon... magával ragadnak seperc alatt! Máltán akár egy életet is le lehetne élni, ne maradj ki ebből a csodából!

Olvass tovább a máltai lehetőségekről


Kérdésed van? Szívesen segítek akár egyéni tanácsadással is! :) Egyeztessünk! VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE