ÜDVÖZLÜNK A DEL REY INTERNATIONAL GROUP CSAPATÁBAN!

Új munkatársként az alábbi rendszerekbe fogsz felhasználóként bekapcsolódni: OWA, ami a levelezést kezeli, ASANA, ami a projektekért felelős és ATS, ami az ügyfelekkel kapcsolatos összes teendőt menedzseli. Ezekről részletes leírást lejjebb olvashatsz majd.

Ahhoz, hogy gördülékenyen tudj majd együtt dolgozni a többiekkel, a gépedre az alábbi programokat telepítsd fel:

Dropboxhttps://www.dropbox.com/ 
Ez a rendszer segít, ha közösen kell fájlokon dolgozni, tehermentesíti a levelezőt és bárhonnan elérhetővé tesz anyagokat. A céges tárhely közel 100G, az egyéni felhasználók korlátja 2G. Ha már rendelkezel Dropbox accounttal, akkor egyeztesd velünk, hogy tudod-e majd használni céges feladatokhoz is. 
Akárhol ütközöl hibába a Printscreen gomb egyből JPG fájléként a dropboxba menti majd a képernyőd tartalmát - így tudsz nekünk a minél hatékonyabb hibaelhárításban segíteni. 

Teamviewerhttps://www.teamviewer.com
Ez a program segít, amikor tréning van és mindannyiunknak össze kell tudni kapcsolódni. Ezen keresztül történik az új kollégák betanítása is, valamint személyes jelenlét nélkül tudunk a számítógépeden bármilyen hibát elhárítani vagy szükséges programot beállítani/telepíteni.
Természetesen a program futtatása és a hozzájárulásod nélkül ugyanúgy nem férünk hozzá a számítógépedhez.

WinRARhttp://winrar.hu/letoltes
Sokszor tömörített fájlokkal kell dolgoznod, amiket csak ezzel a programmal tudsz majd megnyitni és kicsomagolni.

Ha ezekkel megvagy, nézzük a rendszereket kicsit részletesebben, amikben dolgozni fogsz:

OWA -  levelezőrendszer

Ez a Microsoft Exchange szerverünk webalapú levelezőrendszere. Bárhonnan, akár idegen gépről vagy mobilról is eléred, ha online vagy. 

Outlook levelezőt is be tudsz állítani hozzá (asztali gépen) vagy Exchage Mailszervert (androidos vagy ios-es mobilon).

Web alapú elérés bárhonnan, bármelyik gépről: https://mail.delreyinternational.com/owa

Outlook szinkronizációhoz adatok:

E-mail address: x.y@delreyinternational.com
Password: jelszavad
Exchange server: mail.delreyinternational.com
SSL secure connection: pipáld ki

Segédlet asztali gép beállításához: https://support.microsoft.com/en-us/kb/2897680 

 NAGYON FONTOS: a felhasználói fiókod jelszavát nem változtathatod meg!

ASANA - projekt menedzsment rendszer

Ez a DRI-nél dolgozó kollégák közös platformja, ahol az adott projekteket és feladatokat menedzseljük.
Ahhoz, hogy átlásd a rendser működési elvét, arra kérünk, nézd meg a második videót: https://asana.com/guide/videos 

Jelenlegi beállítás alapján az új kollégák az első időkben csak a saját feladataikat látják – teljes projekteket és más emberek projektjeit nem.
Az ismerkedési időszakban ezzel csökkentjük a terhelést. 

Hozzáférés: e-mailben kapod meg a meghívót, a benne lévő linken keresztül tudod létrehozni a felhasználói fiókodat.

A rendszert részletesen itt ismerheted meg: https://asana.com/guide/help/fundamentals/welcome
Információ, amire neked az első időkben szükséged lesz:

 • A rendszerhasználat célja a levelezés tehermentesítése és a több szálon futó feladatok & projektek áttekinthető rendszerben rögzítése.
 • Ha új feladatot (task) osztanak ki neked, arról kapsz e-mail értesítést és látod a kezdőoldaladon is a MY TASKS résznél.
 • Egyes feladatok, további lépésekre bonthatók, így segítve a gördülékenyebb csapatmunkát,
 • Az egyes feladatokhoz határidő rendelhető, beszélgetések és fájlcsere kapcsolható hozzájuk. Ha kérdésed van az elvégzéssel kapcsolatosan, akkor a projekt vezetőjét itt kérdezheted, anélkül, hogy tudnod kellene, ki fogja össze az adott feladatok elvégzését.
 • A feladatot COMPLETED-nek jelölheted, ha készen vagy vele, jelezve így a projekt iránytóinak, hogy egy feladat letudva - illetve jelzést küldve ezzel a bérszámfejtéshez, hogy a projektet elvégezted.

Az ASANA telepíthető ios és androidos mobilokra is, erről itt találsz bővebb infót: https://asana.com/guide/help/android/basics 
Telepítés a Google Play Store-on keresztül történik.

ATS - a del REY International szíve

ATS, vagyis Applicant Tracking System, ami egyéni felhasználóként kezeli az ügyfeleket és végtelenül összetett folyamatokat menedzsel a regisztráció megkezdésésétől egészen az elhelyezésig,és azon túl is. Mivel ez a rendszer egy saját fejlesztésű CRM-ATS-HRMS-DMS hibrid, így teljesen a mi csapatunk igényeire van szabva.

Hozzáférés: ats.delreyinternational.com 
Felhasználónév: e-mail címed
Jelszó: saját jelszavad (itt később nyugodtan megváltoztatható, első belépéskor azonos az OWA jelszavaddal)

Csak ahhoz a modulokhoz lesz hozzáférésed, melyek kezelése a munkádhoz tartozik. A felhasználói jogkörök egyes modulokon is átívelheltnek. 
Az alábbi fő modulokon keresztül fogsz munkát végezni:

 • Külső portál   - portal.delreyinternatonal.com
  Interaktív felület, ami a jelentkezőknek teszi lehetővé a regisztrációt és az ajánlatok közötti böngészést. Ezen keresztül hozzák létre a profilukat és jelentkeznek egyes ajánlatokra. Módosítani tudják az adataikat, az elhelyezésükkel kapcsolatos információkat és látják az összes dokumentumot is.
 • Pénzügyi modul : A számlázásért, pénzmozgások regiszrációjáért felelős modul, ami több leányvállalat pénzügyeit menedzseli - az információkat összeköti az ügyfelek profiljával. Automata számlázás Paypal rendszeren keresztül. 
 • ATS modul - Applicant Tracking Sytem : Kezeli a hoteleket, ajánlatokat, rögzíti az ügyfelek jelentkezéseit és a visszajelzéseket. Egy nagykapacitású álláskeresési portál háttér feladatait látja el.
 • DMS modul - Document Management System : A cégcsoport dokumentumait kezeli és az ügyfelek összes dokumentumát és iratát menedzseli.
 • HRMS modul - Human Resources Management System : Az ügyfelek anyagait, adatait kezeli - átívelve az elhelyezéseken, számlázáson és ATS folyamatokon. 
 • Exchange Mail modul : A céges levelezést az ügyfelek profiljához rögzíti. 
 • Marketing modul : A jelentkezőknek automata hírlevél sorozatokat küld ki, kezeli az akciókat és a kedvezmények rendszerét.
 • PR modul : Kezeli az iskolákkal, partnerekkel kapcsolatos tevékenységeket, menedzseli az ügyfélfogadási időpont naptárat és a külsős megjelenéseket (Expók, Karriernapok, stb). 
 • Evaluation modul  : Ügyfélelégedettségi felméréseket menedzsel, automata visszajelzés kérést küld az ügyfeleknek a szerződéses időszakuk alatt, menedzseli a fekelelistás ügyfeleket és az ismétlőket, automatizálva referenciát állít ki.