CSATLAKOZZ HOZZÁNK TERÜLETI KÉPVISELŐKÉNT!

Kérdezte már tőled valaki, hogy milyen volt külföldön dolgozni? Hogy mit csináltál odakint, tetszett-e a dolog, milyenek a bulik vagy, hogy éppen hogy jutottál ilyen lehetőséghez? Ha ezek közül bármire is igen a válasz, akkor ezt a munkát neked találták ki! :)

Ha úgy érzed, hogy szívesen megosztanád másokkal a del REY International által szerzett külföldi tapasztalataidat és ezáltal még némi jövedelemre is szeretnél szert tenni, akkor nyugodtan olvass tovább! :)

Mit csinál nálunk egy területi képviselő?

Először is nézzük meg, mi a feladatod területi képviselőként. Nagyon egyszerű dolgod van: mindenekelőtt mesélni az élményeidről és ezzel felkelteni az emberek érdeklődését. A cél ezzel az, hogy új emberekkel ismertesd meg a programjainkat, ajánlatainkat, így másoknak is lehetőséget nyújtsunk, hogy olyan kalandokat és élményeket szerezzenek, amilyeneket Te is. :)).

Persze mindez rajtad áll, hogy milyen aktívan szeretnél területi képviselőként tevékenykedni. A „csendes résztvevők” munkája is nyomon van követve, akik például csak szétküldenének pár linket az interneten, vagy megosztják Facebook-on az élménybeszámolójukat – kedvet csinálva ezzel az újoncoknak a jelentkezéshez.

Aki pedig még nem járt külföldön, valószínűbb, hogy hozzád fog fordulni, mint az ügyfélszolgálathoz, hiszen szeretnék a Te, „saját bőrös” tapasztalataidat hallani. Úgy vannak vele a jelentkezők, hogy amit a del REY munkatársai küldenek, az a „duma”, amit Te megosztasz velük, az a valóság. Szó sincs itt házalásról, vagy arról hogy agyon kell spammelni az ismerőseidet a munkaajánlatainkkal.

Egyszerűen ezeket az érdeklődőket kell szépen a megfelelő információk felé terelni, aminek több módja is van nálunk – nézzük részletesen mik is ezek. ;)

Hogyan dolgozik nálunk egy területi képviselő?

A toborzás, tájékoztatás, jelentkezések és elhelyezések koordinálást egyetlen, saját fejlesztésű rendszer végzi nálunk, amit ATS-nek nevezünk (Applicant Tracking System). Ez egy olyan számítógépes rendszer, ami egyik magyarországi ügynökségnek sincs, és  évi több ezer jelentkezői anyagot kezel problémamentesen. Ez fogja segíteni a Te munkádat is. ;)

E-mail
Minden területi képviselő saját céges e-mailcímet kap (valaki@dri.hu), amin keresztül le tudja bonyolítani a tájékoztatást a saját levelezőjének terhelése nélkül. Mivel a legfrissebb technológiák hívei vagyunk, ezért ultramodern levelezőszerver szolgál majd ki téged is: elérheted asztali gépen (Outlookon keresztül), telefonodról vagy webes felületen bárhonnan (idegen gépről is).
Az ügyfeleknek kiküldött leveleidet és a tőle számodra érkezőket az ATS rendszerünk azonnal az adott ügyfélhez rendeli majd, amint az illető regisztrál hozzánk – vagyis mindannyian látjuk, hogy az adott ügyfél valóban veled egyeztetett-e vagy soha nem is váltottatok egy levelet sem. A lényeg: egyetlen regisztrálód sem veszhet el.:)

Profiloldal a weboldalon
A weboldalon külön menüpont lesz a területi képviselőink számára, ahol az érdeklődők iskola, város vagy akár szimpátia szerint kiválaszthatják, hogy melyikőtökhöz fordulnak a kérdéseikkel. A saját profiloldaladon elhelyezünk egy vagy több képet, egy bemutatkozó szöveget rólad, az elérhetőségeidet, és további anyagokat, ha vannak (pl: a blogban megjelent cikked, videóid, élménybeszámolód

Blog
A blogban is szabadon írhatsz cikkeket, amin keresztül szintén több és több érdeklődő felé juthatsz el. Gondolj csak bele, hogy anno az első utad előtt mennyi kérdés kavargott a fejedben, és milyen jó volt bármi hasznos infót olvasni.

Szóróanyagok
Biztosítunk számodra plakátokat és szóróanyagot, amit kitehetsz az iskoládban – és emellé saját QR-kódot, amit ha beolvasnak az érdeklődők, akkor egyből a te profiloldaladra jutnak el. :)

Online és offline média
Természetesen minden ingyenes online helyen hirdethetsz, ha akarsz, ehhez minden háttéranyagot és támogatást megkapsz tőlünk.

Előadások és fogadóórák              
Az iskoládban vagy a környékeden szervezhetsz (akár a segítségünkkel) előadásokat, vagy tarthatsz hetente egyszer fix helyen és időpontban fogadóórákat – ezeket mindig meghirdetjük hírlevélben, Facebookon és az oldalon is.

Honnan tudja a del REY, melyik ügyfél/regisztráció tartozik hozzád?

Minden területi képviselő kap egy úgynevezett „kulcs”-ot, ami egy egyedi azonosító a rendszerünkön belül. Ezt a kulcsot, minden, általad kiküldött link tartalmazza. Vagyis pl. elposztolod az élménybeszámolódat a weboldalra, a linkben észrevétlenül bújik meg a kulcsod. Az érdeklődők kattintanak, elolvassák, elkezdenek böngészni az oldalon. És itt kezdődik a mókás rész: az ő böngészőjük eltárolja ezt a kulcsot (a te azonosítódat) így ha akár két hét múlva regisztrálnak be, a rendszerünk a kulcsodat felismeri (ők ezt húzzák magukkal, mint egy csini nyakláncot) és azonnal hozzád kapcsolja az ügyfelet. :D

Ezt az egész folyamatot saját felhasználói felületeden (az ATS rendszeren belül) Te is nyomon követheted, valós időben. Nincs feldolgozás, nincs papírmunka, nincs semmi macera. Csak a kulcsod és a láthatatlanul végzett munka. ;) Nem kell tájékoztató anyagokat küldözgetni.. semmi ilyesmi. Csak az érdeklődőket az oldalra irányítani olyan linkekkel, amikben megbújik ez a kulcs.

Gondold végig, ha pl. szeretsz írni, akkor beszállhatsz az oldalunkon a blogolásba, és megoszthatod a blogposztjaidat a Facebook-on vagy Twitteren, vagy bárhol. Eredmény? Az emberek elolvassák (olyanok is akiket nem ismersz) és ha megtetszik nekik valami az oldalon, egy ajánlat vagy egy program, akkor regisztrálni fognak. Lehet, hogy ők téged közvetlenül már nem is ismernek – és Te sem fogsz velük soha beszélni.

Tegyél ki plakátot az iskoládba, amire nem csak az e-mailed kerül ki (ki tudod küldeni a megfelelő tájékoztatóoldal linkjét, benne a kulccsal) és ragaszd fel rá a QR kódodat (amiben szintén el lesz rejtve a kulcs). És a lehetőségeknek csak a kreativitásod szab határt.

Természetesen a konkrét ügyféltájékoztatást továbbra is a csapatunk végzi, így nem kell azon izgulnod, hogy valamit nem mondasz jól, vagy nem tudsz. Csak irányítsd őket hozzánk! A Te dolgod mindössze annyi, hogy becsempészd a böngészőjükbe a kulcsodat. ;)

Területi képviselőként munkádat Lantos Lili fogja segíteni és koordinálni, így fordulhatsz bátran hozzá bármilyen kérdéssel most, vagy a későbbiekben bármikor: +36.1.883.0371 vagy lili@dri.hu

Milyen juttatásokra számolhatsz?

Mivel a területi képviselőség egy olyan feladat, amit mindenki maga választ meg, hogy milyen tempóban és hévvel szeretne csinálni, így nincs semmiféle kényszer rajtad. Nincs alapbér, rajtad múlik, hogy mennyit szedegetsz össze magadnak, de ha ügyes vagy akár százezrek is üthetik a markodat.

Jutalék
Minden egyes olyan általad szerzett ember után, aki elkezdi a del REY-en keresztül az ügyintézést (tehát befizeti a regisztrációs díjat), automatikusan kapsz nettó 5.000 forint jóváírást.

Bónuszkonstrukció
Ha igazán ügyes vagy és 10 ember elhelyezése is a nevedhez köthető (tehát itt azokról a résztvevőkről beszélünk, akik aláírtak minden szerződést, befizették a programdíjat és már biztosan el vannak helyezve), akkor az neked egyszeri nettó 50.000 forintot jelent. :P

Programdíj kedvezmény
Ha legalább tíz regisztrált érdeklődővel rendelkezel, akkor az utánuk kapott jóváírás összege 50.000 Ft lesz, ezen felül pedig 50%-os kedvezménnyel vehetsz részt Work Experience programon. Ha 15 regisztrált jelentkeződ van, akkor pedig ingyenesen. :D

Fontos, hogy azzal az pénzzel, amit a del REY International utal neked a munkád köszönetéért, már nincs semmi teendőd, ez ugyanis már a leadózott összeg. Angol bérpapírt kapsz róla és a kifizetések paypalon keresztül történnek.

Amit meg kell tenned ahhoz, hogy területi képviselővé válj

Szükség van egy barátságos bemutatkozó leírásra rólad, amin keresztül megismerhetnek téged. Ennek nem kell hosszúnak lennie, a lényeg hogy a lényeget tartalmazza: ki vagy te, mikor, milyen pozícióban és hol voltál a del REY-en keresztül, illetve bármi más, amit szívesen megosztanál magadról. Mindehhez csatolj egy mosolygós fotót és fontos, hogy legyen leadva hozzánk egy (vagy akár több) élménybeszámolód a kinti tapasztalataidról fényképekkel megfűszerezve.

Ha mindez kész, akkor már csak annyi teendőd van, hogy aláírd a del REY együttműködési megállapodását és tádáám… már területi képviselő is vagy!

A többi pedig csak rajtad áll! :D

Maradt kérdésed? Hívd Lantos Lilit 9:00-18:00 között a 06.1.883.0371-es számon!

JELENTKEZÉS MEGKEZDÉSE

Az itt található űrlap kitöltésével tudod jelezni nekünk, hogy szeretné csatlakozni a területi képviselői csapathoz. A beérkezett anyaokat először átnézzük, elbíráljuk és ha minden rendben, akkor kollégánk ki is küldi neked a szerződéseket - amint ezeket aláírtad, megküldjük a hozzáféréseket, azonosítókat és rendelkezésedre bocsátjuk az emilcímet, valamint szóróanyagokat. Innentől fogva be tudsz lépni a zárt Facebook csoportba is: https://www.facebook.com/groups/1538021763173713/ 

Az újonc területi képviselők egy mini-tréningvideó sorozattal kezdik, ami bemutatja az ATS és levelezőrendszer működését, valamint tippeket ad, hogy hogyan tudod a legtöbb érdeklődőt megszólítani. Mivel nekünk is érdekünk, hogy minél több emberkéd legyen, így mindenben segítünk majd. ;)

A regisztrációhoz az alábbi dolgokat készítsd össze:

Mosolygós fénykép rólad
Bemutatkozó szöveg 

Ha még nem írtál élménybeszámolót, akkor itt az ideje hogy leadd nekünk a sztoridat, hogy mások is olvashassák. Természetesen ezután az 50 GBP-s kedvezményt azonnal jóvá is írjuk neked.

Ha egy kis ihletre vágysz az elkészítéshez:   Hogyan írjunk ütős élménybeszámolót

Szeretnék én is a del REY területi képviselői közé tartozni! REGISZTRÁCIÓ