ATS BEMUTATÁSA

Kedves Területi képviselőnk!

A következő pár sorban az ATS rendszer kezelésével kapcsolatban olvashatsz egy részletesebb leírást arról, hogy mit és hol láthatsz a profilodba bejelentkezve :)

Miután belépsz, a tőlünk kapott e-mail címedet és jelszavadat megadva, automatikusan a My applicants oldal nyílik meg előtted:

A felső sorban színes rublikákban különböző számokkal találkozol, nézzük csak ezek mit jelentenek:

All applicants – Az összes, olyan regisztrált jelentkező száma, aki a te nevedhez köthető. Ebbe a számba beletartoznak azok is, akik még nem rendezték a regisztrációs díjat, mindenesetre a rendszerbe már regisztráltak.

Approved registrations – Azoknak a jelentkezőknek a száma, akiknek a regisztrációja már elfogadott, tehát rendezték az 5000 forintos regisztrációs díjat, így a státuszuk „paid”.  

Placed applicants – A már elhelyezett jelentkezők száma, akik rendezték a programdíjat és utazásuk már biztosnak mondható.

Total earned - Itt azt a pénzösszeget láthatod, amit a már regisztrált és már elhelyezett személyek után keresel. Minden „approved registrations” ügyfél után 5000 forintnyi jóváírást kapsz, míg minden 10. „placed applicants” (tehát akik már rendezték a programdíjat és biztosan el vannak helyezve) után egyszeri nettó 50.000 forintnyi összeg üti a markodat.

Total transferred – Az az összeg, ami már ki lett fizetve számodra, tehát átutalásra került.

Segítség a nyomon követéshez

Ha esetleg belekavarodnál a számokba, a rendszer itt felhívja rá a figyelmed, hogy hány elhelyezés szükséges még ahhoz, hogy elérd a következő bónusz szintedet, tehát az egyszeri nettó 50.000 forintot.

A következő táblázatban láthatod azokat a személyeket, akiknek a jelentkezése a te nevedhez fűződik:

Az első sorban a rendszeren belüli személyes azonosító számuk szerepel, majd értelemszerűen a nevüket, e-mail címüket és telefonszámuk, illetve a dátum hogy pontosan mikor regisztráltak a del REY rendszerébe. Ezen felül mást, a személyes adatok védelme miatt nem fogsz látni róluk.

Amire viszont fontosabb kitérni, az a Státusz fülecske, itt ugyanis különböző kategóriákat láthatsz megjelölve. Fussunk is végig ezeken:

New – A teljesen új tagok, akiknek még nem szerepel a rendszerben a pályáztatáshoz szükséges összes dokumentumuk. Vannak akik megállnak ezen a szinten, mert például túl rövid időszakot tudnának vállalni vagy teljesíthetetlen igényeik lennének.

Verified – Azok a ügyfelek akiknek a beküldött anyaguk már rendben van, viszont a regisztrációs díjat még nem rendezték

Paid – Azok az ügyfelek, akik befizették már a regisztrációs díjat (tehát minden egyes ilyen státuszú ember után neked jár 5000 forint jóváírás). Ekkor kezdődik el az adott személy aktív pályáztatása, tehát a hotelek látnak minden összeállított anyagot róla.

Placed – Azok a résztvevők, akik már el lettek helyezve, viszont még nem biztos hogy befizették a programdíjat vagy rendbe van minden dokumentumuk. Az elhelyezésük még nincs lezárva, tehát ebben a státuszban akár még vissza is léphetnek.

Closed – A lezárt ügyfelek. Ők már aláírtak minden szerződést, rendezték a programdíjat, beküldtek minden szükséges adatot és megvették a repülőjegyüket is. Ők azok, akik a bónusz konstrukcióban már számítanak! J

Archived – Egykori munkavállalóink, akik már befejezték munkájukat az adott helyen, profiljuk jelenleg nem aktív.

A honlap jobb felső oldalán a My payments fülre kattintva láthatod részletezve azokat az összegeket, amik jóvá lettek írva számodra.

Itt megjelenik, hogy pontosan mikor, ki után, mekkora összeget kapsz, illetve a Reason fülön belül az is, hogy az adott összeget pontosan miért kapod:

New Registration – A már említett új regisztrálók, akik rendezték a regisztrációs díjat. 5000 forint jóváírást kapsz utánuk

Bonus – 10 darab, olyan elhelyezett személy után járó összeg, akik már rendezték a programdíjat. Egyszeri nettó 50.000 forintnyi jóváírást kapsz utánuk.

És végül, de nem utolsó sorban az Invite friend fülecskére kattintva értelemszerűen meghívhatsz bárkit, hogy megismertesd velük is a del REY Internationalt. A rendszer pedig automatikusan készít egy listát arról, hogy kinek küldtél már ki meghívót :)

Fontos információ, hogy egy ügyfél egyetlen egyszer tud rögzülni a rendszerben: tehát ha általad részt vesz a programba valaki, aki következő évben ismét kedvet kap és újra jelentkezik, akkor az a személy már nem fog újraszámolódni neked. Ugyanez vonatkozik visszatérő ügyfelekre is: ha már valaki regisztrálva van a rendszerünkben mert az előző években jelentkezett, esetleg ki is utazott valahova, akkor ő már nem új regisztrálóként jelenik meg, ergo neked se előtte, se utána nem jár érte jóváírás.

Maradt valamilyen kérdésed? Írj Lilinek! Üzenet küldése